duminică, 22 iulie 2012

Ziua 3

03. Părerea ta despre droguri și alcool.

 Toata lumea stie ca aceste 2 droguri (pentru ca eu consider un drog si alcoolul) dauneaza grav sanatatii. Cu drogurile nu sunt deloc de acord, desi intr-un timp voiam si eu sa incerc pentru ca auzeam tot mai multa lume care s-a drogat si erau cativa si in anturajul meu, dar m-am razgandit. De ce sa o fac ? Nu stiu ce efecte ar avea asupra mea si poate curiozitatea asta ar avea sa devina dependenta. Asa ca mai bine nu, nu incerc. Despre alcool? Imi place doar berea ( doar un anumit fel) si vinul rosu, dar le beau foarte rar. Nu suport oamenii betivi care mai si  miros ingrozitor pe langa faptul ca sunt beti.
 Deci, nu am o parere buna. Nu sfatuiesc pe nimeni sa bea si sa se drogheze, dar pana la urma fiecare face ce vrea cu viata lui.

 

6 comentarii:

  1. În concluzie:SĂ NU TE APUCI NICIODATĂ DE ELE!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu ce sa zic .. hm :-? . Probabil o data in viata tot voi incerca macar sa fumez o tigara ( sunt nefumatoare ) pentru ca sunt sigura ca nu voi deveni dependenta .
    Cat despre alcool ..Merge la petreceri si deasta consumat in cantitati normale .
    Nici macar nu e bine sa te imbeti atat de tare pentru ca nici nu te distrezi , nici nu mai stii de tine ( asa ca nu poti stii ce ti se mai poate intampla ) si te simti si foarte rau dupa .

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, betivii, niste oameni fara viata

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am nimic impotriva lor ... dar in exces chiar dauneaza.
    Nu m-am drogat niciodata... dar pana mor sper sa incerc sa fumez niste marijuana :)) Cine stie... poate pe la 30 de ani.... avem toata viata inainte >:)

    RăspundețiȘtergere