sâmbătă, 21 iulie 2012

Ziua 2

02. Unde te vezi peste 10 ani.

 Pai atunci o sa am 24 de ani. Eu ma vad abia iesita de pe bancile facultatii, cu un serviciu bun care sa-mi placa. Nu cred ca o sa mai fiu in orasul natal. Ma vad cu un prieten care il iubesc si ma iubeste. Prea bine ca sa fie adevarat nu ?:))

Voi unde va vedeti peste 10 ani ?


6 comentarii:

  1. Sa stau in propriul meu apartament, undeva prin Rusia sau Statele Unite, sa am un serviciu stabil si banos, prietene cu care sa nu te plictisesti niciodata si muuuulta ciocolata sa am :))

    RăspundețiȘtergere
  2. o sa fii norocoasa daca o sa ai un serviciu care sa-ti placa:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Optimistă,optmistă!
    Eu peste 10 ani mă văd în Londra,plimbându-mă pe străzile umede cu ,,ALESUL" de mână.Doar atât vreau să am noroc în dragoste!Restul,să vină de la sine!:)

    RăspundețiȘtergere
  4. peste 10 ani ( 26 si ceva voi avea ) cred ca o sa continui sa-mi traiesc viata cu distractii si alte chestii cam pana la 30 de ani. Vrand la medicina , habar nu am cum o sa fie cu facultatea . Dar sper ca voi avea intre timp un job , de preferabil la Bucuresti , unde voi sta la fratimeo ( hiuh , scap de camin ) , sau cu putin noroc voi sta singura la el in casa :))).
    Cum ziceam , pe la 30 vreau sa fiu maritata . Daca voi avea noroc sa am un iubit la fel de bun ca cel de acum ( din pacate nu cred ca va mai fi tot el pentru ca .. mai e un deceniu pana atunci ) voi face si un bebe inainte sa ma marit pentru ca vreau sa fiu o mamica la moda pentru bebelusul meu :)) .
    In mare parta ma vad o femeie implinita si fericita .

    RăspundețiȘtergere