vineri, 6 iulie 2012

Timpul trece ...

 Timpul trece ... Eu ma schimb incetul cu incetul, vremurile se schimba, nimic nu mai e la fel, vara asta nici ca vara trecuta nu mai e la fel. M-am mai maturizat, am invatat mai multe si totusi mai am atatea de invatat ..
 Realizez ca adolescenta si tineretea mea se va termina nu peste mult timp, pentru ca el trece repede, si parca ma intristez la gandul ca o sa fiu o persoana matura ce va trebui sa se descurce singura, fara ajutorul parintilor, iar peste mai multi ani o sa fiu o babuta cu riduri si cu nepoti, poate. :))
 Sunt o persoana care se gandeste la viitor... nu vreau sa treaca timpul. Zilnic lucrurile se schimba, chiar daca nu ne dam de schimbare de cat peste o luna, doua, un an sau mai multi ...

9 comentarii:

  1. Intotdeauna lucrurile pe care noi le stiam candva ca fiind intr-un fel ,nu vor ramane aceleasi..

    RăspundețiȘtergere
  2. Timpul trece,vrem sau nu vrem noi asta.Crestem invatand,experimentam traind si asa vom ajunge fiecare intr-o zi in care ne va fi frica sa parasim acest pamant.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hai ca nu e sfarsitu lumii .

    RăspundețiȘtergere
  4. Trebuie sa vrei sa treaca timpul. Va fi frumos in viitor :X

    RăspundețiȘtergere
  5. nici 18 ani nu ai si te gandesti la asta :))? ai innebunit ? te maturizezi da ,dar o parte din tine ,tot un copil ramane ..pentru ca esti un copil >:D<.( pe de alta parte ,ca mine)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar daca va ramane o parte din acel copil in mine tot nu va fi la fel.. :)

      Ștergere
  6. eeii..
    lasa viitorul ca oricum o sa vina, gandeste-te si la prezent, si simte viata :)
    anii se duc repede.

    RăspundețiȘtergere
  7. Copilăria este cea mai frumoasă perioadă din viaţă , şi sunt puţini , ca tine şi ca mine , care în adolescenţă îşi doresc să rămână pentru totdeauna copii .
    Şi le urăsc pe alea care de la opt ani poartă tocuri şi se machiază de parcă ar fi pe podiun . Keep calm , you're a child :-)

    RăspundețiȘtergere
  8. Totul trece prea repede, te înțeleg..
    Dar trebuie să trăim din plin atât timp cât mai avem până să înceapă grijile noastre ..

    RăspundețiȘtergere