marți, 3 iulie 2012

Leave me alone !!!

 Deci, m-am saturat de bagaciosii astia care ii doare mereu capul de ce fac eu si mai imi cer si socoteala pentru asta . Da sa-si vada dom'le de treaba lor si sa ma lase pe mine in pace ca fac ce vreau cu viata mea si iau ce decizii vreau. Am dezamagit pe cineva prin faptele mele? Ei, atunci eu o sa suport consecintele ... nu trebuie sa ma intrebe pe mine niste fete proaste si inculte de ce am facut lucrul respectiv, ca eu suport totul. Si sa se enerveze pentru ca nu le explic. Da care-i treaba lor pana la urma ?
 Sau cand ma cert cu una se baga altele frate ! de parca eu ma bag cand se cearta ele. Eu imi vad de ale mele pentru ca am realizat ce nasol e sa se bage cineva "in oala ta"... poate mai comentez si eu uneori, nu zic nu, dar totusi nu bag vrajeli numai asa, ca se se certe altii si ce sa arat eu ? ca sunt mai smechera, sau cum?
 Pentru cei care poate s-au simtit : Vedeti-va de viata voastra si nu cereti socoteala ! si mai rar cu barfele, pentru ca deloc nu se poate. Stiu asta... :D.
 Si o sa astept sa ma bata "smechera" aia. Vrea sa ma bata ca na, comentez si eu la ea si ii spun sa isi vada de ale ei, iar asta o deranjeaza maxim !

*fara poza*

11 comentarii:

  1. Vai,cat am asteptat o astfel de postare de la tine.Ma regasesc in fiecare cuvintel,chiar si semnele de punctuatie ma caracterizeaza.Da-le *** pe toate tarfele astea care-si baga nasul unde nu le fierbe oala.Si daca o bati tu pe ea?Atunci ce? :D mi-a placut :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai sar la bataie la nimeni ! daca sare alta dau si eu :))) :*

      Ștergere
  2. daca nu ar exista si dastia, planeta ar fi aproape goala!
    :X

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte adevaratt. Niste inculte puse pe scandal.
    Adica online sunt smechere si nu stiu ce , dar *facetoface* e vai de capul lor. :-J

    RăspundețiȘtergere
  4. Si chiar crezi ca vor citi?

    RăspundețiȘtergere
  5. Stii ce numesc eu "Culmea fericirii"?! :D
    Sa nu-ti pese de ceea ce zic ceilalti despre tine.
    E deranjant, chiar foarte deranjant, dar daca te enervezi nu vei face altceva decat sa le satisfaci... si oricum ei/ ele nu se vor opri din vorbit... lasa lumea sa vorbeasca...
    Fii indiferenta!

    Te-am pupat! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incerc sa fiu indiferenta, dar nu-mi iese mereu. Si eu te pup :*

      Ștergere
  6. Ar trebui sa te obisnuiesti cu astfel de specimene inculte..de altfel si eu sunt revoltata tot din aceasta cauza..si uite cine se gaseste sa se bage in vietile noastre ? niste "puii de copii cretini si smecheri."

    RăspundețiȘtergere
  7. Crede-mă , oriunde sunt acest gen de persoane , şi dacă aş putea , le-aş omorî pe fiecare în parte ! >:)

    RăspundețiȘtergere