sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Primavara, unde esti ?

 Abia astept sa vina primavara. Si nu cred ca o sa vina prea curand. Desi nu a nins demult, e foarte frig si urat si se pare ca o sa mai fie destul timp asa. O sa fie o iarna grea. Sper sa nu tina ca anul trecut pana in martie zapada. Cand eram mica imi placea tare mult, dar acum nici sa nu aud de ea. Mergeam si ma dadeam cu sania, ma bateam cu bulgari.

 Abia astept sa se topeasca si sa vad copacii cum infloresc. Sa pun hainele groase in fundul dulapului, sa ies afara in blugi si tricou pentru ca imi place tare mult sa ma imbrac asa. Sa bata vantul cald spre parul meu si sa mi-l ciufuleasca. Sa pot sta pe afara in pauze si sa ma plimb fara sa am vreo problema. Sa vad soarele cum iese dintre nori si isi trimite razele lui pe pamantul umed. Cat imi place primavara, poate chiar mai mult decat vara. Nu mai am rabdare ! A si trebuie sa ies neaparat cu rolele pentru ca mi-e dor. Creca de 2 ani si ceva nu m-am mai plimbat cu ele.

Si o poza facuta de mine primavara trecuta 


Un comentariu:

  1. fiecare anotimp are farmecul lui eu de exemplu le ador pe toate, dar cel mai mult imi place primavara spre vara si vara spre toamna si acea toamna cand frunzele cad si in jur sunt covoare ruginii si mergi cu frica pe strada sa nu-ti pice vreo castana in cap:x

    RăspundețiȘtergere