sâmbătă, 15 septembrie 2012

Toamna, scoala, frunze

 Mai este o zi si incepem scoala !! nu stiu cum sunteti voi dar eu sunt chiar fericita. Adica nu total pentru ca totusi, vara si vacanta s-au sfarsit si iubesc prea mult vara ca sa nu fiu macar un pic trista pentru ca s-a dus inca o data.
 Nici nu-mi vine sa cred cat de repede a trecut timpul. Sunt la liceu acum... adica de luni. :D :))
Cand ma gandesc ce emotii aveam inainte de examen si cat ma gandeam eu ce rochie o sa-mi iau de banchet, cautam poze pe net si abia asteptam acea zi. Au trecut amandoua...
 Si cate s-au schimbat de anul trecut. Nu ma gandeam in niciun caz ca o sa stau cu persoanele care stau acum si ca o sa fac lucrurile pe care le-am facut (nu va ganditi la prostii:)) ). Totul e diferit si o sa se mai schimbe multe. Defapt, mereu se schimba dar eu imi dau seama dupa un interval mai mare de timp. Totusi, sper ca unele lucruri sa ramana neschimbate.
 Vreau sa profit din plin de anii de liceu, sa ma distrez cat mai mult pentru ca sunt cei mai frumosi ani (adica depinde de fiecare) dar de anii mei de liceu sper sa-mi amintesc cu drag peste 4 ani.
 Voi sunteti fericiti ca incepeti scoala ?


12 comentarii:

  1. Acelasi sentiment il am si eu chiar daca am trecut a 10 .. ptr ca m-am transferat.
    Si ptr. ca am anii pe care ii an .. datorita faptului ca ai mei m-au dat mai devreme la scoala.Toti cred ca sunt boaboaca..

    Eu zic usor cu distractia ... axeaza-te pe invatat ... cel putin in primul semestru .. in al 2lea n-ai treaba..

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie mi-a placut la liceu si asteptam de fiecare data sa incep un nou an scolar. Acum am terminat liceul , dar maine ma voi duce sa privesc la deschiderea unui nou an scolar :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ani de liceu... imi aduc aminte de mine insami cum in fiecare an cand terminau aia de a 12-a scoala puneau pe holurile scolii sa se auda ani de liceu (varianta clasica), iar eu eram abia intr-a 7-a, a8-a si abia asteptam sa vina liceul sa pot sa ma incadrez in melodie, sa fiu liceana :)
    Dar.. au trecut deja 2 ani de liceu si nu am simtit nimic deosebit.. a 9-a a fost nicicum, abia a 10-a s-a remarcat putin.. sper ca a 11-a si a 12-a sa fie intr-adevar "ani de liceu"!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu mai am un an de liceu,dar sincer niciodata nu am fost nerabdatoare sa inceapa scoala.Liceul nu a fost deloc asa cum mi-as fi dorit.Cred ca am vazut prea multe filme cu adolescenti si am fost usor influentata.La noi in clasa vezi doar fite,balamuc,nesimtire si pitiponceala.Bleah...

    RăspundețiȘtergere
  5. O sa intru la liceu anul viitor, ptc am fost data cu un an mai tarzu la scoala. Si eu cred ca o sa am mari emotii cu examenele,banchetul.. dar ce-i frumos trece repede:)
    Cat despre liceu... o sa profit la maximum de el. Cu distractie, invatat desigur. Sunt cei mai frumosi ani:)
    Bucura-te si tu de ei >:D<

    RăspundețiȘtergere
  6. Si la mine maine e prima zi de liceu si pot spune ca plang din cauza asta.Vor fi 4 ani groaznici! :(
    Nici macar nu a inceput si eu imi doresc sa se termine. :-<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce ?:( nu se stie ce se poate intampla, poate o sa te distrezi.

      Ștergere
  7. In sfarsit cineva care se bucura ca incepe scoala:D:X succes:D

    RăspundețiȘtergere
  8. succes!!!!! si sa te bucuri de fiecare clipa...e fain la scoala,mie imi e dor :D

    RăspundețiȘtergere