joi, 6 septembrie 2012

fara titlu.

 E timpul sa il uit,  sa nu ma mai gandesc el. Daca  in celelalte dati planul meu a esuat de data asta o sa mearga, stiu asta. O sa te scot din inima. Pot ! gandesc pozitiv si o sa mearga.
 De ce e asa de greu sa uiti pe cineva? Pe cineva care nu da 2 lei pe tine, are un comportament urat si e nesimtit. Totusi, chiar daca e asa tu tot tii la el in adancul sufletului si cand il privesti iti vine sa sari la el in brate... vreau sa nu ma mai gandesc la el in felul asta pentru ca degeaba o fac. Lui nu ii pasa de mine.

12 comentarii:

  1. Dacă vrei cu ardoare acest lucru, chiar dacă va fi puțin cam greu, vei reuși :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta am fost eu tot anul :| Peste vara am schimbat obsesia de la un tip (un coleg), pentru altul..din trecut.. Sunt suparata pe mine fiindca sunt asa o visatoare.. dar sunt asa dulci visele!..

    RăspundețiȘtergere
  3. poate planurile tale vor da roada, ale mele nu au dat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Să nu alergi niciodată după căruţa care nu te-aşteaptă. :) Nu există "nu pot", doar "nu găsesc niciun rost".

    RăspundețiȘtergere
  5. Uhh, sunt sigura ca il vei uita cu timpul. Stii cum se spune, cui pe cui se scoate, asa ca incearca sa gasesti pe altcineva. Nu merita sa iti pese de el daca nu ţine la tine.
    Sper să treci cât mai repede peste! :)

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  6. Probabil ptr ca asta ne face umani - sa ne ambitionam tot mai mult cand vedem ca e ceva mai greu sa obtinem ceea ce ne dorim! Da, e adevarat ca doare al naibii de tare sa lupti de una singura intr-un razboi contra ta pentru a uita ceea ce iubeste. E ca si cum te-ai ucide lent pe dinauntru.. dar cateodata reprezinta medicamentul tuturor ranilor. (cateodata)


    chiar sper sa reusesti sa faci asta, doare, doare, doare foarte tare indiferenta si raceala celui ce l-ai vrea langa tine. Ai mare grija de tine, te pup >:d<

    RăspundețiȘtergere
  7. totul e posibil in aceasta lume..trebuie doar sa vrei!succes si be strong!! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Te inteleg. Încerc sa uit o persoana deja 4 ani si nu mi se primeste :(

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca iti doresti asta din tot sufletul,vei reusi!

    RăspundețiȘtergere