duminică, 2 septembrie 2012

E aiurea !

  O banala postare scrisa pentru ca nu mai am chef de nimic. Sunt plictisita, n-am ce face. Stau si ma uit aiurea pe diferite site-uri, nu am cu cine vorbi, nu mai am ce seriale sa vad, acum mi-am downloadat un film si sper sa fie bun. E abia ora 23 si mie mi-e somn, iar azi am dormit destul de mult. In alte zile mi se facea somn abia dimineata. Se vede ca s-a incheiat un anotimp si s-au mai schimbat cateva lucruri. In curand o sa se schimbe mult mai multe pentru ca incepe scoala. O sa am o alta rutina, o sa cunosc alte persoane... dar asta peste doua saptamani. Pana acum era una dar se pare ca cei de la minister s-au gandit sa ne mai ofere o saptamana de vacanta. Oare imi pare bine sau nu ? cred ca e intre.
 Acum, as vrea sa ma imbrac si sa ma duc sa ma plimb. E racoare si vantul adie usor. As vrea sa il simt mult mai bine decat atunci cand ies la geam. Sa ascult muzica la casti si sa ma intorc acasa doar atunci cand am obosit si parul meu carliontat a fost ciufulit destul. Clar ca nu o sa fac asta ... dar mi-ar placea la nebunie sa simt racoarea unei seri de septembrie. Luna ce abia a inceput.



10 comentarii:

  1. Toţi avem câte un moment de-ăsta de plictiseală absolută.Eu toată vara am fost aşa.Deci,te înţeleg!

    RăspundețiȘtergere
  2. E normal sa ne simtit asa pentru ca suntem oameni si ne plictisim de multe lucruri:d
    Nici eu nu prea mai am chef de blogul meu sau de orice altceva insa nu renunt la nimic.Ci doar astept sa mai treaca timpul si sa mi se faca dor de vechile activitati :x

    RăspundețiȘtergere
  3. Pff... stiu cum e cu rutina si cu schimbarile astea ce vin odata cu schimbarea anotimpurilor. Lasa ca in curand o sa-si intre si toamna in gratii si o sa fie asaaa de dragut<3.

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate ai nevoie de o schimbare, de o "ieşire din cotidian". Încearcă ceva ce nu ai mai făcut până acum :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu e banala postarea. Mie imi place.

    RăspundețiȘtergere
  6. Off, dacă aș ști cât de mult rezonez cu ceea ce ai scris... Însă mi-ai dat o idee... o să îmi fac un playlist cu muzică soft să ascult stând cu fereastra deschisă. Când mă plimb nu, căci întotdeauna aleg zone liniștite, ferite de aglomerația cadrului citadin. Încă sper ca în această toamnă să am ocazia să mă plimb la o oră de seară, ascultând vântul și foșnetul frunzelor. Poate o să am noroc să vină și o ploaie care să mă învăluie și să mă spele de gânduri, să mă rupă de la condiția mea de om, să îmi plimb adidașii pe asfaltul undat de ploaie în timp ce stropii mi se preling pe față! Nimic nu m-ar face mai fericit de atât. Cred că acesta ar fi cel mai frumos moment din cei 19 ani de viață ai mei. Sper să se concretizeze!

    RăspundețiȘtergere
  7. Pacat ca nu esti pe aproape ca te scoteam eu din starea asta:d hi hi hi :*

    RăspundețiȘtergere