vineri, 7 septembrie 2012

Cele mai bune lucruri in viata nu sunt lucruri

 Ce m-a facut sa ma simt bine in seara asta ? sa ies la geam, sa privesc cerul, sa ascult cantecul greierilor care nu il voi mai auzi peste cateva saptamani, zile poate... si sa simt vantul caldut ce bate usor.
 Trebuie sa ma mai bucur si de lucrurile acestea simple... Viata e frumoasa !


 Pe voi ce va face fericiti ?
 

21 de comentarii:

  1. El,sa ma faca cineva sa zambesc sau sa rad,sa ma fac remarcata..

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevarat! Foarte adevarat!


    Ce ma face fericita? Zambetul cald al acelui "el" din viata mea, ploaia care izbeste cu putere in geam si mirosul proaspat pe care-l lasa in urma, un copil care se bucura pentru o banala bomboana, parcurile viu colorate s.a.


    Imi place viziunea ta de a privi lucrurile. Ai grija de tine >:d<

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci titlul acesta... e genial!
    Pe mine ma fac fericita imbratisarile, sa stiu ca sunt iubita si ca ii pasa cuiva si de mine.
    Sa stau in pat intr-o zi ploioasa, citind o carte buna sau uitandu-ma all day la seriale. Lucruri atat de marunte, dar cu o semnificatie atat de profunda! :)

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  4. "Cele mai bune lucruri in viata nu sunt lucruri"...subscriu :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Aşa este.Chiar trebuie să ne bucurăm şi de cele mai mărunte lucruri,pentru că sunt oameni care chiar nu se pot bucura de ele.Suntem foarte norocoşi.

    RăspundețiȘtergere
  6. De multe ori, cele mai nesemnificative lucruri sunt cele mai semnificative ( wtf !? ce-am scris aici ? :)) ) Pe mine mă fac fericită îmbrățișările calde, să privesc ploaia, muzica .. Și multe alte lucruri, bineînțeles .. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Momentan? Ca ma pot uita in prostie, toata ziua si noaptea la noul meu serial: True Blood :))

    RăspundețiȘtergere
  8. O plimbare in parc,la sfarsit de octombrie!

    RăspundețiȘtergere
  9. Pe mine mă face fericită o carte bună, citită seara la lumina lămpii în timp ce plouă afară, să aud picăturile izbindu-se de geam... :-)
    "Cele mai bune lucruri în viaţă nu sunt lucruri" adevărat !

    RăspundețiȘtergere
  10. Lucrurile marunte sunt cele care ne fac viata frumoasa !:)

    RăspundețiȘtergere
  11. Da, lucrurile cele mai bune in viata nu sunt lucruri, si ai dreptate, viata e frumoasa, dar depinde din ce parte o privesti.
    Ce m-ar face fericita e greu de raspuns. Probabil vesti de la el, cum ca e bine, fericit, si ca ma iubeste, ca ii e dor de mine, si ca ma vrea inapoi. Ce m-ar mai face fericita ar fi sa-mi primesc inapoi inocenta, sa-mi gasesc o persoana care sa ma iubeasca.
    M-ar face fericita ploaia. Multa ploaie. Vreau sa aud picurii cum se lovesc de geam, vreau sa aud frumosul sunet al fulgerelor, sa ma lase toti in pace pentru o vreme, si in timp ce ploua, sa ascult muzica buna.

    RăspundețiȘtergere
  12. Si mie imi dau o stare de calm si serenitate serile de vara, cu cantecul greierilor si cerul senin. Dar si momentele in care pot privi si asculta ploaia din casa.
    Fericita sunt cand citesc o carte frumoasa, cand imi iese bine o prajitura, cand fac o criza de ras cu prietenii mei si mai ales cand sunt in bratele unei persoane speciale.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce ma face fericita?
    Sa ies la plimbare,sa ma intalnesc intamplator cu D.pe strada,sa beau un ceai fierbinte in fata tv.ului,sa ma trezesc cu Aschiutza(pisica mea)lipita de spatele meu,sa ma uit la ceas dimineata si sa-mi dau seama ca mai pot dormi 15 minute.etc:)

    RăspundețiȘtergere
  14. Da...aceste lucruri,ce par nişte fleacuri,mă încântă şi pe mine...:)

    RăspundețiȘtergere
  15. asa e, viata e frumoasa :) lucrurile simple conteaza :)
    pe mine ma fac fericita persoanele dragi, linistea sufleteasca, plimbarile, copii mici, prajiturile :D cioclata, ar fi multe de spus :D

    RăspundețiȘtergere
  16. Sunt multe lucruri care ma bucura asa cum sunt si multe lucruri care ma intristeaza , cred ca lucrul care ma bucura cel mai mult este atunci cand Dumnezeu imi asculta dorintele si scoate in calea mea , exact atunci cand trebuie o persoana de care am multa nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  17. Încă nu pot defini fericirea, deci nu pot răspunde. De fapt, am dat o definiție proprie, dar cum nu se aplică, pot considera că nu sunt fericit. Însă bucuros mă face ''How I met Your Mother'' și atmosfera plimbările solitare printre pomii dezbrăcați de simbolul maturității, toamna!

    RăspundețiȘtergere