sâmbătă, 22 septembrie 2012

Ce am mai facut...

 O sa incep prin a va spune ca imi pare rau ca nu am mai scris pe blog si nici nu prea am mai intrat ca sa va citesc postarile, dar chiar nu am avut timp saptamana asta si nici macar la calculator nu am mai stat. Noroc de telefon ca mai pot intra pe facebook. :D de acum, intrarile mele se vor rari. In timpul saptamanii sunt destul de ocupata, sau cel putin asa am fost saptamana asta.
 In prima zi de liceu a fost destul de bine. Vremea nu prea a tinut cu mine pentru ca ploua dimineata, dar nu a fost frig. Impreuna cu o prietena care e in liceu cu mine, tot boboaca, am intrat nedumerite in curtea scolii. Ne-am mai intalnit cu cativa prieteni si am aflat ca trebuie sa mergem in sala de sport. Cred ca vreo 30 de minute am stat acolo si dupa am mers spre clasa impreuna cu diriginta si noii colegi. Pe unii ii stiam personal iar pe unii de pe facebook. Tot 30 de minute am stat in clasa si am discutat cateva lucruri cu noua diriginta, care e cea mai de treaba din liceu. Marti si miercuri am fost dezamagita pentru ca am nimerit cei mai severi profesori din liceu, mai ales cel de fizica. Dar pana la urma m-am impacat cu gandul desi la fizica tot o sa-mi fie frica pentru ca nu stiu deloc, tocmai de aia am venit la profil uman. Si profa de franceza cica e foarte severa cand vine vorba de invatat, si ea a recunoscut dar mie mi se pare super de treaba.
 Ieri, adica vineri a fost o zi foarte nasoala. In primul rand din cauza vremii. A plouat toata ziua si a fost foarte frig. Si de dimineata o colega mi-a stricat buna dispozitie pe care o aveam, o colega cu care ma intelegeam super bine si o credeam chiar simpatica, s-a luat de mine si de colega mea de banca pe care o stiu din generala, ca i-am zis eu nu stiu ce injuratura pe la spate si nu stiu de la cine a auzit ea. In fine, noi chiar nu am zis nimic. Eu nici bine nu am intrat in clasa si aia a inceput sa tipe la mine. Eu am fost cam fraiera ca nu i-am zis mai nimic dar asta e ... a fost prima si ultima oara. A fost singura zi din saptamana in care nu am ras si nu m-am distrat. In celelalte zile mereu ma distram cu super colega mea de banca pe care aveam ciuda acum un an din cauza ca s-a combinat cu baiatul de care imi placea mie. Dar ea e foarte de treaba si ne distram impreuna
 Aa... si pot spune ca a inceput sa-mi placa de un baiat foarte mult. Il stiam de mai demult pentru ca sta in cartier cu mine, iar acum suntem si colegi. Nu stiu daca e reciproc dar sper sa nu fiu dezamagita din nou...
 Ieri am mancat de la McDonalds si mi-a aparut din nou alergia de acum 2 saptamani, dar acum e mai grav pentru ca mi s-a umflat si ochiul. Nu stiu ce e cu mine. Doctorita de familie mi-a dat un tratament dar eu l-am intrerupt. De azi am inceput din nou sa-l iau si sper sa-mi treaca repede. Trebuie sa tin si regim alimentar si nu stiu cum o sa ma pot eu abtine de la dulciuri ... Am uitat sa precizez ca arat oribil cu ochiul ala !!!
WOW, cat am scris. :))
 

10 comentarii:

  1. La mine prima saptamana de liceu a fost destul de ok:). Imi place postarea, chiar voiam sa citesc alte pareri in afara de ale mele.

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmm,pare destul de grozav la liceu , sper sa am si eu norocul tau , ma refer la partea cu distractia si cu diriginta.Iti doresc multa sanatate , se pare ca ai nevoie si bafta cu baiatul ala :> . Numai bine! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. La mine prima saptamana din ultimul an de liceu,a fost plictisitoare,am stat degeaba la toate orele...

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar ca wow, cat ai scris :)
    Ehh.. sa fii adolescent e greu, nu? Mie sincer mi se pare ca e greu sa fi pur si simplu om :| Nici eu nu am avut o saptamana stralucita, cel putin la scoala. Abia asteptam sa ma intorc acasa unde aveam o gramada de persoane dragi. E drept ca eram la pms :)), dar am fost tare aiurita si tot ce faceam imi iesea rau :( ma rog..

    RăspundețiȘtergere
  5. sa nu mai lasi nicio alta persoana sa strige la tine!!!show them that you rule!!succes :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu mai manca de la Mc Donalds. Eu o singura data am mancat (acum cativa ani) si de atunci nu am mai mancat niciodata fiindca de la Mec am ajuns la spital cu o durere groaznica de stomac.

    RăspundețiȘtergere
  7. :* succes la scoala:D lasa ca poate de data asta o sa fie reciproc:D pupici:X

    RăspundețiȘtergere
  8. CE AS MAI VREA SI EU LA LICEU.
    SA TE FACI BINE,SI NU MAI MANCA PROSTII DE LA MEC CA NU FAC BINE.:)

    RăspundețiȘtergere