luni, 30 aprilie 2012

Nu e timp pentru somn

 E tarziu, mi-e somn, dar totusi ceva sau cineva nu ma lasa sa dorm. Nu imi pot dezlipi ochii de monitorul calculatorului meu, de iubitul meu calculator. Desi nu fac nimic special, doar scriu aceasta postare inutila, nu pot pleca.

 Poate mi-e frica de ziua de maine. Defapt, mi-e frica de viitor. Mi-e frica de timp, de batranete, de acele zile cand o sa trebuiasca sa muncesc pentru a avea bani, de acele zile cand nu voi mai avea parintii alaturi... Daca ma culc, timpul va trece mai repede. De ce trebuie sa-mi fie somn? nu vreau sa-mi fie. Imi irosesc prea mult timp dormind. Toti oamenii isi irosesc timp din viata dormind.

 Si as mai avea atatea lucruri de facut, dar atat de putin timp... Trebuie sa ma grabesc, sa nu zic "lasa ca fac maine". Nu, nu trebuie sa mai zic asta niciodata. Dar stai, deja am zis-o si o sa o mai zic de multe ori, fara sa-mi dau seama, poate.

7 comentarii:

  1. Asa e viata .. asa sunt oamenii..

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai exact asa sunt eu si gandesc cand ma mai prinde cate un miez de noapte nedormind si fiind in fata calculatorului..
    Ma gandesc ca nu are rost sa ma culc asa devreme, ca niciun coleg nu se culca asa devreme si ca oricum, chiar daca ma culc tarziu sau nu, tot la fel de greu ma trezesc etc.. ma amagesc numai, pentru ca a doua zi dimineata, cand ma trezesc tarziu, ma blestem toata ziua :|

    RăspundețiȘtergere
  3. Haha, eu sunt o adepta a somnului. E atat de dulce si de buuun! Iubitul meu:>:)).

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, asta-i atitudinea care ne face sa pierdem de atatea ori, si-atunci cand tragem linia ne trezim cu sufletul plin de regrete si de "cum ar fi fost daca..."
    Intr-adevar, toti suntem de acord cu faptul ca viata-i scurta si ca n-ar trebui sa lasam pe maine ce putem face azi. Teoria e simpla, dar practica ne omoara. Cred ca doar oamenii cu o reala vointa reusesc sa faca ceva cu viata lor si sa fie fericiti pe baza de eforturi. Toti putem, dar n-avem vointa sau motivatia necesara. Trist.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cea mai buna odihna o ai cand dormi noapte pacat ca nu toti putem respecta acest program, desi uneori cum ai mentionat si tu...stam pana tarziu pentru nimic.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu spun asta tot timpul :)) Dar,da..uneori ne irosim aiurea timpul noastru.

    RăspundețiȘtergere