marți, 1 mai 2012

Povestioara

 Substanta "calatorea" rapid prin venele neatinse, neinjectate pana atunci. Ajunsese la creier mai repede decat si-ar fi imaginat ea vreodata. Ametelile si starea euforica o cuprinse. Isi lua paharul de tarie de pe masa, se duse pe ring si incepea sa danseze provocator pe langa baietii din club. Nu o interesa cum aratau, daca aveau bani sau prietena. Asta pentru ca era in efectul substantelor interzise. Defapt, de iubitele baietilor pe care ii placea nu o interesa niciodata pentru ca stia cum sa le dea din calea ei.
 La fel de repede cum drogurile injectate in vena au ajuns la creier, la fel de repede au si iesit de acolo. Dupa un timp scurt, nu mai simtea nimic. Mai avea nevoie de ceva ca sa se simta bine. Seara abia incepuse pentru ea, ca altii plecau acasa, deja. Se duse la baie, cauta prin geanta, si gasise un pliculet cu un praf alb. Il trase imediat pe nas, iesi din baie, isi lua alta bautura si incepu sa danseze.
 La 5 dimineata pleca din club. Multi baieti ii ceru numarul si flirtau cu ea. Nu o interesa in seara aia pe niciunul dintre ei. Se gandea doar la baiatul pentru care si-ar fi dat si viata acum cateva luni. Credea ca il uitase dar in urma cu un an, in aceeasi zi, petrecuse cea mai frumoasa zi la mare.
 Mergea desculta pe drumurile din Mamaia, nu stia unde se duce. Era trista, lacrimile ii cadeau pe fata ei infierbantata. Ii placea vremea de afara. Era cald si bine iar cerul plin de stele. Si-a adus aminte ca in urma cu un an nu era nicio stea pe cer.
 Si-a facut un plan: sa profite de toti baietii care ii ies de acum in cale, sa il uite pe fostul si sa nu mai mearga niciodata la mare de 1 Mai. Cel putin pana cand nu mai simte nimic pentru el.

7 comentarii:

  1. Ce de descrieri! :) Foarte frumos.

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce cuvinte folosite! Eu cred ca intr-un fel aceleasi lucruri le-ai simtit, si esti oarecum in pielea persoanei respective...ai povestit prea individual! Sper sa nu fie si cazul etno-botanicelor, pentru ca nu vad in asta un motiv sau mod prin care poti uita de cineva...:-<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hmmm ..eu mi-am imaginat povestea. Adica nu seman cu fata de acolo pentru ca nu ma droghez.

      Ștergere
  3. Ehh ..eu as merge mereu la mare si in anumite locuri.. ptr ca am si amintiri placute.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ah ! Din pacate nu cred ca planul ei este solutia..Cu timpul il va uita si toate ranile se vor vindeca:) Insa are nevoie de rabadare.

    RăspundețiȘtergere