sâmbătă, 10 decembrie 2011

Poezii

 Niciodata nu am avut inspiratia sa fac o poezie buna. am incercat de multe ori, mai ales ca la scoala erau destule concursuri de creatie. am incercat sa particip, si o data am aparut in revista scolii cu o poezie care m-a ajutat profa de romana sa o fac... defapt ea a facut cam totul.
 Nu stiu de ce nu-mi iese.:)) cred ca persoanele care fac poezii bune sunt cele care citesc mult sau care au avut experiente de viata interesante. o sa caut carti bune, si am sa citesc si eu.
 Nici la desen nu ma pricep, si nu pot face desene bune. inca nu mi-am descoperit talentul, fiecare are un talent, nu? poate o sa mi-l descopar si eu pana la urma.

6 comentarii:

  1. Bună.În primul rând poeţii scriu poezii,nu le fac,şi dacă citeşti mult,eşti o persoană cultă,dar doar pentru că citeşti asta nu înseamnă că vei putea fi capabil să si scrii poezii...Chestia asta e un talent,un drept natural,ca şi talentul la desen.Şi să ştii că nu este vreo "regulă" ca fiecare om să fie înzestrat cu un talent,dar dacă tu chiar îţi dore sti să te pricepi la ceva anume,încearcă mai multe chestii.Poate te pasionează fotografia,sau un sport anume...
    Sper că ai primit mesajul meu,şi sper să nu înţelegi greşit,ţi-am dat doar ni ste sfaturi. ^_^

    RăspundețiȘtergere
  2. Sigur iti vei descoperi tu talentul^^..Poate te pricepi mai bine la dans?Sau cantat?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu exista o regula anume pentru a putea scrie poezii. Totul vine de la sine... odata cu inspiratia si cu starea de spirit necesara scrierii unei poezii:)
    Sigur ai si tu un talent si sigur ti-l vei descoperi. Exista o multime de lucruri la care te-ai putea pricepe si care sa-ti placa. Trebuie doar sa ai rabdare. Timpul le rezolva pe toate;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca ne nastem cu acest talent, iar pe parcursul vietii doar il mai retusam...eu de exemplu am intalnit o persoana care imi vorbea in mare parte in rime. Adica nu stiu cum reusea...dar reusea:D
    Stai linistita, o sa-ti gasesti tu un talent.

    RăspundețiȘtergere
  6. da romanii au talent asta-i sigur:)
    unii au cate doua talente uneori aveam o fata in clasa care desena foarte misto, dar canta si mai bine...
    mie imi place sa desenez dar nu e talent mai degraba perseverenta:)
    da mie inspiratia imi vine ori cand sunt pe strada si ploua ori seara cand stau in pat, dar oricum in momente cand nam pixu si hartia si e aiurea da uit tot ce gandeam cand aveam inspiratie:))

    RăspundețiȘtergere