miercuri, 28 decembrie 2011

Mean girls/ people

 In aceasta postare as vrea sa spun cat de rai sunt oamenii, in special fetele. Mereu a existat invidie intre fete, ranchiuna, ura, rautate s.a.m.d. Acum cred ca si intre baieti este, dar nu asa de mare. 

 Niciodata nu va exista o discutie intre fete in care sa nu se vorbeasca despre o alta fata, iar cu acea fata sa discuti despre altele, iar asta pentru ca suntem invidioase sau nervoase. Oamenii incearca sa faca orice pentru a te face sa cazi, sa te vada la pamant ,asta doar pentru ca sunt invidiosi. Pentru ca tu ai ceva ce ei nu au. Iar atunci cand au ceva in minus, ii faci sa se simta prost si le spui ca tu esti mai tare, ca ai mai multe.

 Trebuie sa invatam sa fim indiferenti la orice jignire. Din pacate, am citit multe chestii pe net, cu fete care intrau in depresii din cauza unor jigniri din partea unor oameni invidiosi. Si asta am patit si eu in urma cu vreo 2 ani. Dar am crescut si mi-am dat seama ca nu trebuie sa fiu suparata din cauza unor oameni invidiosi.
 Cred ca inainte sa radem de cineva ar trebui mai intai sa ne uitam la defectele noastre si eu incerc tot timpul ca mai intai sa ma uit la mine si apoi sa critic, chiar daca uneori mai vorbesc urat despre cineva.

 Trebuie sa gasesti pe cineva care sa te incurajeze si sa nu iti vorbeasca urat. Sa iti spuna cu vorbe frumoase atunci cand ceva nu e bine la tine si sa incerce sa nu fie invidioasa. Asta ar trebui sa faca fiecare, sa incerce sa nu fie invidioasa pe o alta persoane. Sa se gandeasca, dar sa nu arate, ca e mai buna decat persoana respectiva. si sa nu punem la suflet orice cuvant rautacios. 
"Niciodata un eşec, întotdeauna o lecţie ! "



5 comentarii:

  1. Never a failure,always a lesson:)
    Ar fi perfect sa existe in jurul nostru doar persoane optimiste,persoane care ne vor binele si sunt inarmate cu cele mai bune sfaturi,insa nu intodeauna exista asta..poate nu o sa gasesti niciodata persoana aia care sa iti doreasca tot binele pentru ca asa suntem croiti,ne`am format stupid..

    RăspundețiȘtergere
  2. @blondie da ! n-as fi putut sa o zic asa bn ca tine :D
    @Paul multumesc !

    RăspundețiȘtergere