marți, 6 decembrie 2011

Mai e un pic ...

 Mai e un pic pana la Craciun. Ador perioada asta din an, chiar daca e frig si trebuie sa ma imbrac cu multe haine si asa, tot imi place. Abia astept sa ninga, pentru ca in dragul meu orasel inca nu a nins, sa fac bradul sa am vacanta, sa ma resfete mama cu tot felul de mancaruri bune =p~.
Oricum, Craciunul nu mai e la fel cum era cand eram eu mica...defapt nimic nu mai e la fel :))... atunci era diferit pentru ca stiam ca Mosu' nu sunt parintii mei si eram curioasa sa vad darurile primite. Acum deja stiu ce cadouri o sa primesc pentru ca parintii ma intreaba( sau le zic eu ) ce sa-mi aduca Mosu'. :))
De Mos Nicolae am primit ...dulciuri :)) pentru ca asta aduce el. nu ?:))
Dar anul acesta eu nu-mi doresc prea multe ...vreau ca mosu' sa-mi aduca fericire:)) ..stiu ca suna mai aiurea dar chiar asta vreau ! nu-mi doresc cine stie ce lucruri. dar nu ma supar daca as primi:)) ..
 Mai este pana la Craciun asa ca mai am timp de gandire. pupici :*

Un comentariu:

  1. Mă regăsesc în postarea ta,chiar foarte mult,dar nu într-o manieră atât de roz. ^_^
    Sincer niciodată nu am aşteptat să ningă cu atâta nerăbdare...şi de data aceasta nici nu va mai ninge,aşa că...Crăciunul chiar nu va mai fi ce-a fost odată.Cadouri nu aştept,şi nici nu am nevoie,şi mi-ar fi indiferent dacă aş primi.

    RăspundețiȘtergere