miercuri, 5 februarie 2014

relatii? nu...

 Relatiile la o varsta mica mi se par o prostie. adica poate pare frumos la prima vedere dar uita-te in profunzime. ce fac cei doi intr-un cuplu? precizez ca ea are 16 si el 17 dar gandeste ca unul de 14. se ling mult, scuzati-mi expresia, e super urata dar se potrivea contextului, se mai pipaie, poate trec si la nivelul urmator daca ei nu ii pasa de ce varsta are si pune pe primul loc dragostea mare pe care o simte datorita adorabilului si minunatului ei iubit, apoi poarta discutii superficiale (sau nu poarta :)) ), iar in final se despart. motivul? s au plictisit, unul din ei (sau ambii) intalnesc pe altcineva care li se pare mai interesant saaaau... au trecut la nivelul urmator si nu mai au nimic de castigat  de pe urma "relatiei". si dupa urmeaza sufereala...ca exista intr-o oarecare masura.
 Nu zic ca e gresit sa ai o relatie la varsta asta, poti invata destule chestii bune, ca sa stii pe viitor cum ar trebui sa procedezi, mai ales daca baiatul este putin mai mare si matur! sa porti o discutie calumea cu el si sa nu iti vorbeasca despre ce bine a fut*t-o pe X, Y, Z...asta sau sa citesti mult, dar mie mi se pare inutil sa ai o relatie lunga la aceasta varsta si sa fii cu acea persoana pentru totdeauna. mai bine experimentezi... hihi^^
 La 16 ani trebui sa stai cu prietenii, sa te distrezi cat mai mult, nu sa fii legata de un baiat. o sa ai timp toata viata ta. asta daca o sa te casatoresti ;))

3 comentarii:

  1. imi place foarte mult postarea ta. da, este adevarat tot ce spui. este gresit si din punctul meu de vedere sa ai o relatie cu un baiat de la o varsta frageda, 16-17 ani, sa fi legat de el, si... sa te mai si culci cu el (mai ales daca esti constienta ca aceasta relatie nu va dura mult), este gresit sa te daruiesti unui baiat, doar de dragul de a avea si tu un gagic cu care sa iesi la un suc, saaau pt a avea o ,,reputatie" buna in fata prietenelor, colegelor... pe bune.. asa, poti iesi si cu prietenii sa te distrezi, in parc, la cafenele, la un suc... club, etc.. din pacate, copilaria s-a maturizat.. prea sever inca..

    RăspundețiȘtergere