sâmbătă, 23 martie 2013

naspa !

 Stiti voi cat este de naspa sa-ti zica cea mai buna prietena a ta: "-Nu mai pot avea incredere in tine." stiti? daca nu va zic eu...e ingrozitor de naspa, rau, dureros. era tot ce aveam mai bun. Si cand iti dai seama de valoare unei persoane din viata ta? Abia atunci cand o pierzi. chiar daca eu nu am pierdut-o de tot pe ea ... dar am pierdut "o bucata" importanta din ea.

9 comentarii:

  1. Imi pare rau :( Increderea se castiga greu dar se pierde usor :|

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred că măcar o dată în viață ni se întâmplă tuturor asta. Îmi pare rău să aud asta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sfatul meu este să încerci să îi recâștigi încrederea. O să poți. O prietenie adevărată nu moare. Dacă te lupți puțin, o să o recâștigi! Fruntea sus și încearcă, pentru că pentru prietenie merită să mergi cât mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu zic că acea încredere poate fi recâştigată.Mai ales între prieteni,e uşor..deoarece nahh,prietenia se bazează pe încredere.DOar lasă-i timp,ai şi tu răbdare,şi vei vedea că lucrurile se vor aranja de la sine.

    RăspundețiȘtergere
  5. E si mai dureros atunci cand stii ca ai pierdut increderea pe buna dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  6. Incerca sa ii castigi increderea inapoi, chiar cand crezi ca totul e pierdut, sa lupti, este cel mai important pt ceea ce vrei.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu am trecut prin asta acum cativa ani... ce e drept ca de atunci chiar nu mai am prietene am doar amice sau cunostinte... insa sincera sa fiu pana vara asta am trait tot timpul cu regrete vizavi de aceasta intamplare insa o data cu cateva cafele baute impreuna am realizat ca defapt nu am pierdut nimic decat momente in care ma macinam si mustram singura ca a fost vina mea... nu e asa, o prietena te accepta asa cum esti, daca nu, e foarte simplu, nu e prietena ta...eu nu o sa te sfatuiesc ca majoritatea sa lupti... nu... bazata pe experienta mea, nu ai pentru ce sa lupti... in general oamenii vin si pleaca din viata ta :) ia ceva bun din fiecare si cultiva in tine. Ataseaza-te de persoanele din jurul tau dar cu o limita si nu uita niciodata ca : " toti iti vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia".
    Toate cele bune !:)

    RăspundețiȘtergere
  8. un prieten adevarat, iti este alaturi oricand, in orice clipa, atat la bucurii, cat si atunci cand ai cea mai mare nevoie de el.. un prieten nu renunta asa usor la celalalt.. daca il considera prieten...

    RăspundețiȘtergere