marți, 8 ianuarie 2013

Love? No... I prefer Tequila

 Nu stiu cum sa incep... m-am atasat prea tare de el. Nu stiu cum, ce a facut, dar imi place prea mult. Poate din cauza felului cum vorbeste, sau cum saruta, sau amandoua. Nu stiu ! tot ce stiu e ca imi place prea mult. Si nu il cunosc de mult timp. prea repede am ajuns sa tin la el...
 Deja m-a facut sa si plang. Prima oara cand plang pentru un baiat. Tot timpul am zis ca mie nu o sa mi se intample niciodata, eram sigura.. si uite ca m-am inselat. Poate sunteti curiosi de ce am plans. A vrut sa ne despartim, desi mi-a spus ca tine la mine si vrea o relatie lunga. Am primit acel mesaj si lacrimile au inceput instantaneu sa curga. Imi venea sa urlu. I-am spus ca eu nu vreau asta, nu vreau sa fim doar prieteni asa cum a zis el ca ar trebui sa fim. "... eu zic sa te gandesti pana maine" a fost mesajul meu. Dar dupa 10 minute primesc un mesaj. Ma oprisem putin din plans. Era el. Mi-a spus ca nu se poate desparti de mine, ca tine la mine.. lacrimile au inceput din nou sa curga, dar in acelasi timp imi venea sa si zambesc pentru ca s-a razgandit.
 I-am spus ca m-a facut sa plang. Mi-a promis ca nu o sa ma mai faca sa plang niciodata...am mai vorbit o ora si ne-am culcat. Acum, nu stiu cum i-am putut sa-i spun asta, ca am plans pentru el. Ar fi trebuit sa tin pentru mine. De fapt, ma intreb uneori... cum de pot sa spun atatea chestii unei persoane care abia o cunosc. Dar tin la aceasta persoana! nu stiu daca o iubesc... Voi ce ziceti... e iubire deja? (nu e) Oare am facut bine ca i-am zis : "M-ai facut sa plang in seara asta"
 A, si sa mai spun ceva... o invidiez pe fosta lui prietena ! pentru ca i-a fost alaturi atata timp, mai mult de un an. O invidiez pentru ca a iubit-o si cred ca o mai iubeste si acum...

*nu merge sa pun poze noi*

Mi-am schimbat linkul. Acum e www.fata-care-scrie.blogspot.com .Pentru cei care ma au in blogroll, i-as ruga sa modifice URL-ul

7 comentarii:

  1. Prima oara cand plangi pentru un baiat ? Waw , felicitari , esti norocoasa si te admir . Hm..nu trebuie sa fii geloasa pe fosta , pentru ca a fost mult cu ea nu inseamna ca nu o sa fie mult si cu tine.
    Sper sa aveti o relatie frumoasa , incerca sa te bucuri cat mai mult de sentimentele frumoase ! :x

    RăspundețiȘtergere
  2. Deşi nu ar merita să plângi pentru un băiat,asta înseamnă că sentimentele tale faţă de el sunt foarte puternice.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai la partea cu plansul e normal la inceput mai ales cand vine vorba de despartire, dar dupa un timp te obisnuiesti...tragi aer adanc in piept si mergi mai departe. Eu zic ca e ceva intre voi din moment ca amandoi ati decis sa ramaneti impreuna...mai vedeti pe parcurs. Si legat de fosta lui prietena as putea intelege daca aceasta persoana a fost chiar prima persoana din viata lui, caci la anumiti baieti prima relatie ramane mai multa vreme ceva mai special. Iubiti-va mult!

    RăspundețiȘtergere
  4. Uite, o să îți spun ca băiat. Dacă relația sa anterioară a avut implicații emoționale și a mai fost și prima pe deasupra, tot ceea ce poți să faci este să nu încerci să concurezi cu ea. Trebuie să fii naturală, să fii tu și să te faci specială pentru ceea ce ești tu de fapt, chiar dacă ești tentată să te simți în umbra ei. Trebuie să ai răbdare și să îl înțelegi. Va aprecia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa si sunt ..naturala .:D
      multumesc de sfat ! intotdeauna apreciez comentariile tale

      Ștergere
  5. BuNA S.
    Din punctule meu de vedere baietii niciodata nu trebuie sa stie ce se intampla cu noi , plangem , radem sau glumim ....Ei in mare parte stiu doar sa se joace cu noi fetele si se obijnuiesc cu asta . Daca stie ca esti inebunita de el ... o sa si`o ia in cap .. ignoral ... de multe ori , si nu`i spune mereu ce simti ! iti va fi mai usor .
    Iar pe fosta lui prietena sa nu fii geloasa , cine stie , poate o sa fii cu ell 2 3 ani ... NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA !

    RăspundețiȘtergere