duminică, 6 ianuarie 2013

I need love and affection

 Vreau sa ma iubesti doar pe mine, sa nu te gandesti la alta. Doar pe mine sa ma visezi, doar la mine sa te gandesti. Sa simti doar gustul buzelor mele, iar eu doar pe ale tale. Sa-mi spui cuvinte frumoase, dar sincere, venite din inima, toate secretele tale si tot ce tine de tine eu sa stiu. Sa fim si cei mai buni prieteni, nu doar iubiti.
 As vrea sa dormim in fiecare noapte imbratisati, iar cand ne trezim sa ma saruti si sa-mi zici: "Buna dimineata, dragoste !" as fi cea mai fericita. Si tu ai fi. 
 Parfumul tau e cel mai frumos parfum care exista. As sta langa tine pentru totdeauna, doar pentru a te mirosi.
 DOAR eu vreau sa fiu in viata ta ! si daca o sa ne despartim, sa nu ma uiti niciodata, pentru ca nici eu nu te voi uita. Vreau sa fiu una dintre cele mai importante fete din viata ta! cea mai importanta... asta daca nu o sa ai o fiica.


11 comentarii:

  1. Cat de frumos<3 exact asta imi doresc si eu acum.

    RăspundețiȘtergere
  2. Superb! Îți doresc din suflet ca relația să dureze cât mai mult! Iar când va fi să se termine, doar amintiri minunate să rămână în urma ei.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca multe dintre noi ne dorim asta... o persoana care sa ne considere un fel de obsesie, o iubire obsesiva care sa nu dispara niciodata..

    RăspundețiȘtergere
  4. Ştiu cum e.Noi fetele suntem foarte egoiste.În schimb băiţeilor e greu să ne respecte cerinţele!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sper sa fi gasit baiatul potrivit! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Mie cel mai mult mi-e frica de uitare :( .

    RăspundețiȘtergere
  7. Adevarata iubire nu se uita niciodata. Daca exista iubire cu adevarat nu exista despartire.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred ca toate fetele isi doresc asta de la baiatul pe care-l iubesc . Sper cu adevarat sa tii se implineasca aceste dorinte , sper ca doar tu sa fi pentru el si doar el pentru tine , pentru ca da , asa e frumos . <3

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte frumos<3! Noi toate asta ne dorim,principalu e sa gasim a cea persoana cu care am vrea sa fim mereu! Iti doresc sa iubesti si sa fii iubita.

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere