miercuri, 27 iunie 2012

Dezamagita

 Imi vine sa plang pana la epuizare !! :( si vineri cred ca o sa-mi vina sa plang si mai tare. Mi-e ciuda ca nu am dat ce e mai bun din mine, puteam mai mult, stiu asta. As vrea sa dau timpul inapoi de la inceputul clasei si sa schimb totul. :( 
 Poate dezamagirea si tristetea o sa mi se duca pana la urma.
 

12 comentarii:

  1. Nu plange Sorana . te rooooogggg

    Stiu sentimentul si stiu ca nu este prea placut , dar daca plangi nu vei rezolva nimik in plus. Faptele sunt consumate , trebuie sa privesti peste acest impas si sa fii increzatoare in tine si in puterile tale. Nu se termina totul intr-un punct !

    RăspundețiȘtergere
  2. Dezamagirea este parte din viata, trebuie sa treci peste.
    Cu plansul nu faci nimic, te sfatuiesc sa lovesti pe cineva :> :)) >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. Odata cu dezamagirea vine si increderea in propriile puteri.Fii tare.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu mai fi asa .. ce-o fi o fi :-?? cred ca te referi la examene. Stiu ca o sa ne fie bine >:D<. sa avem succes la toate probele.

    RăspundețiȘtergere
  5. Off, nu trebuie sa fii asa din cauza examenelor! Sunt sigur ca si asa vei intra acolo unde iti doresti...:|
    Oricum, sa stii ca aceleasi lucruri as vrea sa le fac si eu daca as putea:-<...

    RăspundețiȘtergere
  6. Ştii tu, dezamăgirile fac parte din viaţa noastră, don't worry!

    RăspundețiȘtergere
  7. Hm . In primul rand am auzit atatea de acest "examen" de mi s-a urcat la cap . Am dat si eu frate examenu asta si nu a fost cu nimic mai diferit si nu a facut nimeni atunci atata tam tam.
    " Era subiectiva , era predicativa " . Aici este vina lor ca nu am fost in stare sa faca un subiect calumea cu un singur raspuns .
    Dar restul , e vina fiecaruia ca nu a invatat , ca nu a fost atent .
    Pana la urma un elev care isi cunoaste capacitatea nu s-ar mai fi stroflocat de subiectul ala care nu valora jumatate din punctaj . Daca a facut o lucrare aproximativ buna , sunt cam irelevante niste sutimi .
    De neatentie si eu m-am ofticat atunci ca de .. daca am fost cu gandu la cai verzi pe pereti ... am mai gresit ei eu pe ici pe colo . Dar asta e , o lucrare care nu e cu 10 in cap nu inseamna ca nu e buna . Eu nu am avut 10 fix la niciunul din examene si totusi am intrat la cel mai bun liceu din judetul meu .
    In orice caz , nu mai conteaza asta . Nu te mai stresa atat ca si asa faptul e consumat. Si nu cred ca ai gresit atat de mult incat sa nu intrii unde iti doresti :* .

    ( doamne .. cat am scris =)))))))) ... ma scuzi .. )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu nu ma refeream in niciun caz la punctul cu subiectiva sau predicativa :)) eu oricum am pus subiectiva pentru ca asa credeam si cred incontinuare ca nu poate sa fie NEVER predicativa si e aiurea ca s-a facut atata "tam tam" pentru ca unii nu s-au impacat cu ideea ca au raspuns gresit la un exercitiu. Eu sunt dezamagita de mate pentru ca stiu ca puteam mai mult :(.

      Ștergere