joi, 28 iunie 2012

Bitch vs. Nice girl


 Ea- o curva care are ce doreste, baietii stau mereu dupa c**u ei si obtine tot ce vrea din doua miscari.
 Eu - nu sunt curva si nu obtin usor ce vreau.

 Deci, cum e mai bine? Sa fiu o curva perversa sau o fata cuminte care isi vede de treaba ei ? E mai bine sa ma folosesc de cei din jurul meu, asa cum te folosesti de un servetel nazal sau de hartie igienica, si eu sa am tot ce vreau, sa fiu fericita iar acea persoana sa fie trista din cauza mea?
 Nu ma refer la curva care umbla din pat in pat, ci la aia care nu se gandeste decat la ea si pe ceilalti ii considera niste jucarii care pot fi mutate asa, cum vrea ea. 
 So, bitch or nice girl ?

20 de comentarii:

  1. :)) trebuie sa fii tu in 1 rand:D apoi sa le aplici la fiecare tratament in functie de situatie:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu cred ca nimeni nu merita sa fie manipulat si jucat pe degete , asa ca parerea mea este ca ar trebui sa fii o fetitza cuminte :d

    RăspundețiȘtergere
  3. In sufletul oricarei femei traieste o "curva" care merita trezita atunci cand e nevoie,atunci cand trebuie sa te folosesti de cineva.Iar fata cuminte va fi "cuminte" cu Cel care nu-i va pune bete-n roate.Deci...fiecare trebuie sa stie cand si cum sa fie,cu cine si in ce situatie.Mi-a placut postarea si poza e minunata.Intra si pe la mine.Te astept.

    RăspundețiȘtergere
  4. E bine cum esti tu..Un baiat adevarat va vedea in tine exact ce trebuie!

    RăspundețiȘtergere
  5. fara bitch...NU...deloc...fi o fata normala..daca ai fi fericita pe seama altora te-ai simti bine..sa ii sti neputinciosi in fata ta...sau nefericiti?depinde de felul cum simti tu...

    RăspundețiȘtergere
  6. Nice gril.:) Fetele cu nasul pe sus au cel mai mult de pierdut.

    RăspundețiȘtergere
  7. Traim intr-o lume nebuna in care,se pare ,e o rusine sa fii fata buna si cuminte.
    E trist...dar,nu prea avem ce face.

    RăspundețiȘtergere
  8. Manipularea nu e ceva rau.E un insrument.Depinde cum il folosesti.Si in cazul prezentat de tine,este o mizerie.;)

    Oricum,lumea e plina de exemplare de acest gen.Si tu trebuie ,,sa le infrunti" pe cele pe care le vei intalni .Pentru a le arata-si a te convinge si pe tine-ca felul tau este cel mai bun,si ca se poate si altfel.;)

    RăspundețiȘtergere
  9. Nice girl :)
    Intr-o zi sunt sigura ca vei primi tot ceea ce tu ti-ai dorit si pentru care ai luptat.

    RăspundețiȘtergere
  10. Cunosc prea multe curve de astea. Trust me,and be a nice girl fiindca curvele nu sunt pretuite ca personalitati în care poti avea încredere.Curvele niciodata nu vor iesi din moda iar fetele cumintele vor fi mereu cele mai cautate între baeti cu care nu vor vre sa se culce ci sa le faca fericite.

    RăspundețiȘtergere
  11. Lol..cum sa zici ca e o rusine sa fii fata cuminte,frate!?In ce lume traiesti tu,ca la mine nu e asa..E cel mai bun si cautat lucru.Un baiat care are experienta te vede de la o posta ,isi da seama dupa cum te comporti ce fel de persoana esti.Poti sa fii tu cat de frumoasa si de buna daca dupa ce ca nu te duce mintea mai esti si tarfa..Nu!Urasc tarfele din totul sufletul si consider ca nu au niciun motiv sa ajunga asa!..E doar o scuza..

    RăspundețiȘtergere
  12. Undeva intre ele. O bitch atunci cand e nevoie si Nice Girl atunci cand stii ca nu te ataca nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  13. @ßlloиdιε ♥:N-ar strica sa mai citesti o data ce am scris eu,dar de data asta cu mai multa altentie la nuante.

    p.s:Si da,traiesc intr-o lume presarata cu prea multi idioti.

    RăspundețiȘtergere
  14. Unul dintre citatele după care îmi ghidez eu viața este motto-ul liberalismului american: ''Ești liber să faci tot ceea ce dorești atât timp cât acțiunea ta nu îi prejudiciază pe alții''.
    Da, e recomandat puțin egoism, te face mai puțin vulnerabilă în fața greutăților. Dar asta fără ca egoismul tău să îi rănească pe alții. Ar fi indicat să îți ghidezi viața după stilul de luptă aikido... adică un caracter defensiv, nu ofensiv. Doar te aperi de răutățile altora, nu provoci altora suferințe ca să nu îți provoace ei. Nu te aperi lovind, te aperi ferindu-te. Nu rănești, ci eviți rănile.
    E o încercare grea, dar odată ce ai reușit asta vei scoate cuvântul suferință din dicționarul personal. Îl vei înlocui cu ''nouă încercare ce trebuie depășită''.

    RăspundețiȘtergere
  15. Cu unii poti fi curva cu altii fata cuminte.

    RăspundețiȘtergere
  16. Ce ma amuza:))..Intrebarea era cum e mai bine sa fii,nu unde traim si de cati idioti suntem inconjurati!Cred ca inteleg destul de bine ce ai scris si daca in "lumea ta" "oamenii" nu apreciaza ce e bine,asta nu inseamna ca schimba ceva..Din punctul meu de vedere,asa e bine..si oriunde,oricand cineva o sa tina cont de asta.

    RăspundețiȘtergere
  17. nice girl, mereu!
    Chiar daca obtin lucruile greu, dar macar stiu ca am muncit!

    RăspundețiȘtergere
  18. sincer , chiar mai bine sa fi o fata draguta si cu simplele tale lucruri si sa nu obti nimic ! decat sa fi o bitch si sa te stie toata lumea .

    RăspundețiȘtergere
  19. Mai bine nice girl:)!
    da-le in colo de c*rve ca n-are rost sa ne punem mintea cu ele!:)
    Bafta cu blogul!;;)

    RăspundețiȘtergere