luni, 11 iunie 2012

Alcoolul te schimba...

 Tocmai citeam o poezie de pe blogul lui Viorel. Nu dau linkul ca poate se supara :D. Poezia era ca un fel de poveste, despre doi soti care aveau copii. Barbatului ii cam placea alcoolul si seara cand venea acasa era total diferit de cum pleca dimineata. Seara era un barbat violent iar dimineata unul iubitor.
 Alcoolul schimba foarte mult o persoana. Chiar ieri, eram in prezenta unui baiat care bause. Nu cred ca bause mai multe de 2 doze de bere. Era total diferit fata de obicei. Avea un zambet tamp pe fata, de parca ar fi fost cea mai prietenoasa persoana. M-am asezat langa el, fiind binedispusa, ca poate o sa rad putin. Dar a inceput sa dea cu palmele in picioarele mele, sa imi spuna ca il enervez si sa plec de langa el. Nu i-am zis nimic rau ! el deobicei era foarte prietenos cu mine si nu se comporta deloc asa... dar berea aia nu a fost prea buna. Eu am plecat de langa el si l-am evitat, dar poate sunt unele situatii cand nu o sa pot evita un om beat care e violent. Sper sa nu fiu nevoita sa stau mult timp in prezenta unei acestei persoane. Nu imi plac persoanele violente, mai ales cele care sunt si bete si violente.
 

6 comentarii:

  1. chiar mi-am dat seama de acest fapt .. nu prea imi plac oamenii acestia care beau . dar cunosc persoane care consuma alcool si nu au nimic ..depinde cred si de "violenta "sa la care este supus.

    RăspundețiȘtergere
  2. Alcoolul schimba omul , chiar daca acesta este un parinte sau un prieten. In prezenta alcoolului acesta reprezinta doar un PERICOL !
    Incearca sa eviti persoanele care se afla sub influenta alcoolului...

    Ma bucur ca ti-a placut poezia mea :x

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Urasc foarte multi oamenii care beau foarte mult iar apoi se comporta foarte urat . Incerc sa ii evit , nici nu sti ce le mai trece prin cap . E foarte naspa sa te mariti cu cineva , iar la cateva saptamani dupa ce va casatoriti sa se apuce de baut ..

    RăspundețiȘtergere
  5. Un barbat care, din orice motive, da intr-o femeie....nu e barbat! Nu trebuie sa iti pierzi vremea cu barbati violenti:) Femeile trebuiesc iubite, nu lovite! Nu il cunosc, nu va cunosc, nu imi dau cu parerea despre voi, insa vorbesc la modul general:)

    RăspundețiȘtergere