sâmbătă, 5 mai 2012

E o zi ...

 O alta zi obisnuita de sambata. Soarele e pe cer, ca intr-o zi obisnuita de mai. Nu e la fel de cald ca zilele din urma, dar e frumos afara, chiar daca s-a anuntat ca o sa ploaie.
 O zi obisnuita... cu aceleasi ganduri, cu aceleasi lucruri de facut. Tezele si examenul bat la usa. Mai e putin pana la examen iar stresul si emotiile ma omoara ! cel putin asa simt... ca o sa cedeze creierul meu. Am noroc de parinti ca nu ma prea streseaza. Dar la scoala, unii profi parca fac anume, sa imi puna note rele numai ca sa am media mai mica si sa nu intru la liceul dorit. Altii imi maresc notele. De ce nu sunt toti intelegatori? Sa ma ajute pe mine si pe colegii mei. Ca daca intram cat mai multi in licee bune si avem note mari ridicam si prestigiul scolii. Scoala care in ochii lumii e de c*c*t. Nu ca nu ar fi adevarat. :))
 M-am saturat de orasul asta, de colegi si de scoala !! Vreau o schimbare, imi trebuie o schimbare. Sper sa mi se schimbe viata cat mai repede si cred ca o sa se schimbe o data cu intrarea la liceu. Dar daca nu se schimba in bine, sa ramana asa.
 Si examenul asta nu e atat de rau ca bacul. Ma gandesc, atunci cum o sa fie ? mai bine sigur nu o sa fie.

8 comentarii:

  1. lasa ca treci peste examen.. imi aduc aminte cat ne-au stresat toti si pe noi si pana la urma a trecut ca vantul.
    eu te sfatuiesc, din proprie experienta, sa te concetrezi numai si numai pe foaia ta si sa nu le soptesti altora, iar daca te intreaba sa-i ignori, pentru ca eu asa am pierdut 30 de sutimi din neatentie, la mate..:( stiu ca am plans o dupamasa intreaga de ciuda :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc de sfat ! chiar asa o sa fac, o sa ii ignor pe cei care ma intreaba. E in avantajul meu.

      Ștergere
  2. Sa stii ca nu e asa greu la examen .. pe noi toata lumea ne stresa.Am picat in sala cu cei mai nebuni elevi:)) .. am avut norocul sa putem copia .. intre noi .. si sa stii ca noi eram cea mai rea clasa din scoala atunci:-j si toti profesori de dadeau note rele intentionat:-j Niciun coleg din clasa mea n-a intrat unde si-a dorit:( .. ca si mine de altfel .. in vara ma transfer .. si daca nu reusesti sa intri unde iti doresti .. in clasa a 9 a sa inveti foooarte bine! Fara absente ! media cat mai mare;) si transferul din vara e perfect. Off deabea astept sa ma transfer:x . Sper sa reusesc:( .. ca m-am straduit anu asta foooarte muult.Am invatat mai multt ca in generala.

    RăspundețiȘtergere
  3. Off off, stiu cat de asteptat si emotionant, intr-un fel, este! Dar nu trebuie frica!>:D<
    Am trecut si eu prin asta si nu a fost greu...acum insa ma asteapta un hop mai mare! Eu iti urez mult succes si o sa vezi ca nu este atat de greu! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Off timpul asta,atat de cald,tezele bat la usa,chef de ele nustiu cine are.In orice caz,iti urez mult succes !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. nu cred ca o sa fie cine stie ce nici la liceu:) abia pe la faculta o sa ai parte de schimbarea pe care o doresti:D pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. De acord cu C.L.M..e doar o repetitie..la facultate e teroare.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu sincer,sunt satula de schimbari :)) Cat despre liceu..anii de liceu sunt chiar de neuitat :x

    RăspundețiȘtergere