sâmbătă, 12 mai 2012

Asteptare...

 A doua vara fara The vampire diaries. O sa fie a doua vara in care o sa ma gandesc la urmatorul sezon. Pana in septembrie mai e mult. Ultimul episod a fost cel mai bun episod din serial, de pana acum. Un episod emotionant care m-a tinut in suspans. Chiar mi-a venit si sa plang. Sunt curioasa, oare Elena chiar va fi vampir ?
 Si vara asta o sa ma multumesc cu Pretty little liars, Supernatural, Grey's Anatomy si daca le termin pe ultimele doua poate incep altele. Am multe planuri pentru vara asta, nu ma refer doar la filme. Deabia astept sa termin cu examenele.
 Nu prea am mai scris pe blog pentru ca am fost destul de ocupata cu scoala. Saptamana asta am dat teza la geografie si urmeaza ca marti sa o dau la mate. Dar poate o sa revin cu ceva interesant. :D

5 comentarii:

  1. Sa ai succes la teze>:D<. Vara asta si eu as vrea sa fac atat de multe ,dar cand ? Examenele strica tot :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Aceleasi motive ma impiedica si pe mine sa scriu mai mult pe blog! Mult succes la teze, eu am scapat de ele, dar de acum urmeaza greul...:|

    RăspundețiȘtergere
  3. Succes! Si eu am examene vara asta.
    Stai linistita nu esti singura care isi neglijeaza blogul.
    Iubesc TVD, si nu prea vad cum am sa rezist fara serial. Sunt asa de curioasa daca o sa respecte intamplarile dupa transformarea Elenei, asa cum sunt in carte. De abia astept sa vad pe cine alege. O sa fie asa de frumos.
    x

    RăspundețiȘtergere
  4. off iar mi-ai adus aminte de tvd.. a fost foarte fain ultimul episod. mai interesante mi s-au parut fazele cu klaus, cu tyler si caroline, flashbackurile. mi-a placut finalul si chiar m-a luat prin surprindere, caci tocmai ma gandeam: "nah, acuma ce mai inventeaza ca sa nu moara elena sau sa o aduca la viata?", si abia apoi mi-am amintit de solutia cu sangele de vampir.inteligenta miscare din partea doctoritei :)
    peste vara am sa ma multumesc si eu cu glee, pretty little liars si poate un maraton de filme cu johnny depp :P
    succes la teze/examene!

    RăspundețiȘtergere