miercuri, 11 aprilie 2012

Asteptari vs. realitate

 Cand esti adolescent... ce asteptari ai ? Un grup mare de prieteni, primul sarut, serile cand stai afara sub stele, plansete pe umarul celui mai bun prieten, petreceri, prima data cand te indragostesti. Ce se intampla defapt ? Te simti singur, seri lungi cand studiezi pentru acel test greu, trezitul de dimineata, oboseala, scoala, teme toata ziua, timp petrecut prea mult in fata calculatorului, astepti sa ai ani mai buni ..
 Cand esti adult ... ce asteptari ai ? Libertate, bani, esti scutit de cearta parintilor, casa ta, iubiti si sex, faci ce vrei ( de exemplu fumatul si bautul bauturilor alcoolice pentru ca sunt legale la acea varsta, sau altele... ). Ce se intampla ? Stres la servici, banii se termina repede, nu-ti gasesti un iubit pe masura sau cel pe care il ai te enerveaza, iar stres pentru ca te casatoresti si faci copii etc.
 Cand esti batran... ce asteptari ai ? Inconjurat de multi nepotei si foarte fericit cu pensia ta. Ce se intampla ? esti blonav si pensia ti se duce pe medicamente.

 Bine, si intamplarile de la "asteptari" se intampla tuturor, dar poate nu asa cum ar trebui. Avem doar o viata pana la urma, si trebuie sa ne bucuram de lucrurile frumoase, printre picaturi. Sa ne facem timp si pentru distractie, nu sa avem in minte doar stresul temelor, serviciului si al sanatatii.
"Viata e prea scurta pentru a te trezi dimineata cu regrete. Asa ca iubeste persoanele care te trateaza bine, uita-i pe cei care nu si crede ca totul se intampla cu un motiv......"

5 comentarii:

  1. Intreaga noastra viata e plina de motive.Fiecare moment,gest are un curs firesc.Sa nu fi fost copil,nu aveai cum sa ajungi adolescent si asa toate pe rind.Frumos.Si atit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu . La mine nu va fi asa. Eu am multe planuri ;x ptr viata mea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Intr'adevar, totul se intampla cu un anumit motiv, chiar daca noi nu il cunoastem, el exista.!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cata dreptate poti avea doar in cateva cuvinte!!

    RăspundețiȘtergere