duminică, 4 martie 2012

Viata

 Am o viata plictisitoare ! Se intampla mereu aceleasi lucruri. Scoala, casa, meditatii si in weekend ce mai ies si fac altceva. Dar e cam la fel, aceleasi ganduri, aceleasi preocupari. Ma gandesc ca anii trec, copilaria mea se duce, acusi se sfarseste si tineretea mea si cine stie cat o sa mai traiesc, nimeni nu stie asta, cand viata se termina. "In viata risipim anii, iar la moarte cersim clipe."

 Imi risipesc anii oare ? Dar ce pot sa fac? Cand scoala imi ia majoritatea timpului. Iar apoi o sa vina facultatea, serviciul, si dupa o sa fiu prea batrana pentru distractii. Dar asta este viata, nu? Poate eu o sa scap de aceasta monotonie pana la urma. Sigur o sa se intampla asta de la anul! Cand o sa mi se schimbe colegii , profesorii , scoala... o sa cunosc persoane noi. Sper ca ce a mai ramas din copilaria  mea sa nu fie una banala, pana la urma.

2 comentarii:

  1. Oriunde am fi ne putem distra:d
    Chiar daca doar in mintea noastra:))

    RăspundețiȘtergere
  2. i feel u...
    normal ni se spune sa ne traim viata si fiecare moment dar parca uneori ti-e prea lene sa incerci ceva cu adevarat deosebit sau traznit dupa o zi banala si lunga de scoala...

    RăspundețiȘtergere