vineri, 2 martie 2012

Romanii

 Dupa cum stiti, noi romanii nu suntem prea bine vazuti de cei din alte tari. Ne spun ca suntem tigani, hoti, cersetori, ca femeile sunt prostituate s.a.m.d. Si adevarul ca tipul acesta de romani predomina prin alte tari. Dar ei nu stiu ca nu toti romanii sunt asa. Ca multi sunt muncitori, la locul lor si se chinuie sa traiasca intr-un mod bun.

 Sunt multi romani in afara care au un loc de munca bun si nu fac fapte rele, ei doar muncesc, dar se pare ca strainii nu ii vad pe acestia, ci vad doar pe cei care cersesc si fura. Nici despre femei nu au pareri prea bune. Le caracterizeaza ca fiind prostituate si mai accesibile. Ca majoritatea se cupleaza cu batrani milionari doar pentru bani. Ei pai asta e adevarat ! Rar mai intalnesti fete in ziua de azi care sa nu caute doar banii (eu ma bucur ca sunt printre ele). 

 Eu sunt dezamagita pentru ca strainii au pareri rele despre romani si cei care se duc sa munceasca cinstit au parte numai de jigniri si priviri urate. Puteti citi mai multe aici despre cum cred ei ca sunt femeile din Romania. Au dreptate, ca sa fiu sincera. Adevarul e ca romancele sunt foarte frumoase, si deseori frumusetea e egala pentru unii cu prostitutia si prostia.


2 comentarii:

  1. nu poti face pe toata lumea sa aiba o parere buna despre tine si de obicei daca auzi lucruri rele despre ceva...fara sa vrei bagi totul in aceeasi idee..adica daca un roman a facut nu stiu ce toti sunt asa...
    dar asta este...
    frumos post :)

    RăspundețiȘtergere