luni, 26 martie 2012

Thank you, God !

 Eram ieri in parcul din cartierul meu. Un baiat, sau un barbat, nu stiu exact cum sa il numesc pentru ca nu ii stiu varsta, locuieste prin apropiere si isi pierde timpul deobicei prin parc. Este bolnav mintal si gandeste ca un copil de 6 ani, daca nu si mai putin. De multe ori este bataia de joc a oamenilor. Iti vine sa razi de el, adica oricine ar rade, dar la un moment dat, printre rasete mi s-a facut mila de el.
 Ma gandeam la mine si ma bucuram ca eu nu sunt ca el. Ca sunt o persoana sanatoasa si care gandeste bine. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca m-a lasat sanatoasa pe aceasta lume si cred ca orice om sanatos ar trebui sa faca acest lucru. Sa fie recunoscator lui Dumnezeu ( sau in ce divinitate crede).

8 comentarii:

  1. Si de ce nu ii iei aprarea? Eu una le zic la astia cand mai e unu asa .. "lasati-l ma in pace dq:| ca va fut una de va innebunesc" :)) ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. le-am zis la un moment dat, dar na ...nu fac eu deobicei pe sefa cu oricine :)).

      Ștergere
  2. Asta e un motiv sa ne bucuram ca noi suntem bine>:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu sunt recunoscatoare ca sunt sanatoasa...
    :)
    frumos post!

    RăspundețiȘtergere
  4. Inca traim si intre animale. oricat ai incerca nu ai cum sa scapi de ei...probabil intr-o buna zi toate lucrurile astea negative vor lua sfarsit. Chiar frumos post!

    RăspundețiȘtergere
  5. daca toti ar gandi ca tine ce bine ar fi!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multii nu aprecieaza asta :(. Eu ii sunt recunoscatoare pentru tot!

    RăspundețiȘtergere
  7. E trist ca in ziua de azi se intampla asta...

    RăspundețiȘtergere