miercuri, 28 martie 2012

Oare toti sunt la fel ?

 Se zice ca toti baietii sunt la fel. Nu stiu daca asta e adevarat pentru ca nu i-am cunoscut pe toti, dar ce stiu e ca majoritatea isi bat joc de fete. Ca le rostesc cuvinte frumoase numai pentru a le f*te si apoi le lasa. Mai rar gasesti un cuplu care sa se iubeasca cu adevarat si fata sa nu fie mintita de iubitul ei.
 Toate putem fi fraierite. Suntem indragostite si credem in cuvintele mincinoase spuse de baieti. Avem impresia ca ne iubesc foarte tare iar intr-un final, aflam defapt adevarul, sufletul ni se rupe dar se recupereaza dupa ceva timp, ne indragostim din nou si daca suntem ghinioniste povestea se repeta. Sau, intalnim pe cineva care ne iubeste si ne respecta cu adevarat. Eu sunt optimista si cred ca fiecare o sa gaseasca acea persoana speciala. Dar pana atunci, sufletul va intalni tristete si dezamagire. Nu e nimeni scutit de aceste sentimente.



10 comentarii:

  1. Poate ca mai exista si cazuri rare, cand se indragostesc si ei pana peste cap, insa pana acum nu am intalnit din astea:(.

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  2. Urasc genul de baieti .Dar nu toti sunt la fel ,e doar o expresie a vietii asa cum si ei au :"Toate fetele sunt la fel "... dar sunt diferiti .Unii mint ,altii nu ! O sa-i gasim noi si pe cei care ne iubesc cu adevarat ,sper :x!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ne plac vorbele lor.. chiar daca stim ca ne mint... toti avem pe cineva in lumea asta care cauta ce cautam noi.Toate vin cu-n rost in viata!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt de acord cu faptul ca majoritatea baietilor isi bat joc, dar mai exista si persoane care sunt sincere, si care chiar pun suflet.
    Asta depinde de fiecare de valori morale si de cum gandeste, pentru ca eu zic ca un baiat care isi bate joc de fete isi bate joc si de cei din jur si invers.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am sa incerc sa te contrazic,dar intr-o masura sa te inteleg.O sa-ti povestesc o parte dn viata mea,pentru a intelege ceva.Cu 5-6 ani in urma,am fost si eu fraiera,m-am indragostit pentru prima oara,si i-am crezut toata prostiile pe care le credeam adevaruri,am fost impreuna undeva 2-3 ani,imi placea,si credeam ca-l iubesc,de fapt nu era ceea ce credeam eu,da era frumos,da...si pentru ce toate astea??Daca am ajuns sa nu ne mai intelegem din cauza parintilor mei care erau contra acestei relatii.Am incheiat totul,pentru ca ai mei nu-mi permiteau sa ma vad cu el.Da am plins,da mi-a parut rau.Si..am fost o proasta,pentru ca nici macar nu era iubire.Au trecut ani..si am devenit altfel,am inceput sa-mi bat joc de orice barbat care-mi esea in cale.Eram tipa careia nu-i pasa cu cine ese in oras,cine o tine de mina,pe cine saruta.Nu ma interesa nici ce nume aveau aia.Nu ma interesa,pentru ca imi placea cine eram.Un fel de "tirfa" dar care nu si-o tragea cu nici unul din ei.Am dezamagit oameni.Am distrus vieti.Am acordat sperante moarte si am ris dupa fiecare vorba buna spusa de un oarecare El.Pe atunci aveam prietene,alaturi de care-mi uitam amarul in zecile de pahare de bautura,aveam zile in care preferam sa ma imbat ,doar ca sa uit cine sunt si ce fac.Am inceput sa ma urasc,pentru ca imi dadeam seama ca nu mai pot continua asa.Imi doream si eu ceva stabil,ceva frumos.Cineva care sa aiba grija de mine,cineva care sa ma suporte asa cum sunt.De fiecare data,insa aceiasi prosti cu care-mi pierdeam timpul.Faza era ca,la inceput eram prieteni,nu vroiam sa incep o relatie cu nimeni si ii ignoram pe toti,dar...ii imbratisam,ii sarutam asa ca si cum am fi fost impreuna.Da...am fost asa cum,regret acum.Intr-o masura mi-e chiar rusine.Povestesc unei straine,murdara mea existenta,de fapt oribilul meu trecut.Acum 3-ani l-am cunoscut pe EL,a inceput simplu,ca de obicei cu o prietenie,dar...imi bateam joc,asa cum am facut-o cu precedentii.Aici lucrurile s-au cam incurcat,pentru ca El era la fel ca mine,se purta la fel ca mine.De obicei,eu eram cea care domina,aici am dat-o in bara,si intr-o masura poate chiar ma deranja,felul in care se purta.Straniu,dar i-am acceptat relatia.Suntem impreuna de 2 ani,si acum ca sa intelegi.Eu m-am schimbat,El la fel.Ma iubeste ,si nu e ca ceilalti.Nu e cu mine doar pentru a ma f***.El ma iubeste fara sa ma f***.Sincer.Nustiu daca o sa duci pina la sfirsit acest comentariu.Poate o sa ajungi la mijloc si no sa te mai intereseze ce-a urmat.Eu...vreau doar sa te fac sa intelegi,ca nu toti sunt la fel.Exista mici exceptii,care se invirt la fel ca ceilalti.Ei nu se deosebesc,invata tu sa-i scoti din multime.
    Inta si pe la mine :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar l-am citit pe tot. Si bine ca ai reusit sa-ti schimbi acel trecut de mica "tarfa" pentru ca poate ajunegeai mai rau. Si o relatie iti poate schimba viata si modul de a te comporta. Cunosc cazuri.. persoana care s-au indragostit si si-au schimbat radical viata.

      Ștergere
  6. ahh baietii...poveste veche, dar inca continua.. eu inca nu am trait prin astfel de chestii, nu mi-am facut vreun iubit adevarat, poate tocmai de frica de a nu suferi.. oricum acum sunt mai matura si ma simt pregatita sa infrunt orice, dar nah..nu vreau sa pornesc cu negativism inainte :))
    e bine sa speram si sa credem :)
    just if u didn't notice, ai o leapsa de la mine :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Ai dreptate,dar sa stii ca nu toti sunt asa.Iti doresc sa intalnesti acea persoana care sa iti dovedeasca asta.
    Dar sa nu uitam ca si majoritatea fetelor sunt extrem de materialiste si cauta numai "bad boys",iar apoi se plang ca sunt dezamagite de ei ;)

    RăspundețiȘtergere