luni, 5 martie 2012

Durere... si iubire

 Oare e o durere mai mare decat cea pe care o simti cand iubesti pe cineva, iar persoana nu iti impartaseste acelasi sentiment, nu te iubeste ? Ii esti indiferenta, iubeste pe alta. Poate e o durere mai mare decat atunci cand cineva drag nu mai e, macar stii ca te-a iubit si o sa te iubeasca incontinuare de acolo de unde s-a dus.

 Cand iubesti si nu ai inapoi niciun sentiment. Simti in sufletul tau dezamagire, tristete si incerci sa-l uiti, sa nu-l mai iubesti, dar nu reusesti. Cand te gandesti numai la o persoana si stii ca aceasta abia isi aduce aminte de tine... ce ai putea face? Nu poti obliga pe nimeni sa tina la tine. Trebuie sa te impaci cu gandul si sa mergi mai departe, sa te uiti prin jur, poate cineva te iubeste si vei ajunge sa-l iubesti si tu.
  Dar ce e iubirea defapt? Ca tot timpul cand se opreste pe la tine iti aduce numai lacrimi, dezamagire si tristete. Chiar daca stai langa persoana iubita, tot vei mai fi suparata si dezamagita pentru ca iti pasa de ea . E un sentiment bun? sau unul rau, care "imbolnaveste" sufletul si creierul ?

Nu poti opri sentimentele pe care le ai pentru cineva. 
Nici sa te minti pe tine nu poti.
 Inima ta stie tot adevarul.

4 comentarii:

  1. In viata nu alegem noi pe cine sa iubim... :(

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  2. Durere si iubire.
    De la iubire vine si durerea asa ca eu spun mai bine fara iubire.

    RăspundețiȘtergere
  3. nu stiu ce se poate face, cred ca nu se poate face nimic, doar sa te lasi in seama timpului.

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani>:D<
    Ai primit o Leapsa de la mine:d

    RăspundețiȘtergere