vineri, 9 martie 2012

Am invatat ...

 Am invatat sa ma accept asa cum sunt, cu tot cu defecte si cand ma uit in oglinda sa ma privesc cu ochi buni. Sa ma aranjez putin si sa spun ca sunt frumoasa (nu sunt narcisista, dar trebuie sa ma accept asa cum sunt si sa am o parere buna despre mine, asa cum ar trebui toate lumea sa aiba despre el insusi ), nu sunt perfecta dar sunt eu.

 Am invatat ca trebuie sa nu fii o persoana falsa numai de dragul de a te place cineva. Trebuie sa te comporti cat mai natural si cine te place, te place asa cum esti. Daca nu lasa-l si cauta pe altcineva care te va iubi si te va aprecia la adevarata ta valoare. Sigur exista acea persoana dar trebuie sa o cauti.

 Am invatat ca nu exista persoane frumoase si persoane urate sau lucruri carora sa le punem aceste caracteristici. Exista doar gusturi ale oamenilor. Poate mie imi place cum arata baiatul respectiv dar prietenei mele nu, sau mie imi place o haina dar altcuiva nu. Asta depinde de fiecare.
Stiti cum se zice "Gusturile nu se discuta".

 Am invatat ca nu exista persoane rele sau bune ci doar cele care ne plac si cele care nu. Cele care ne plac vor fi bune cu noi iar cele care nu ne plac vor fi rele si invidioase.

 As mai avea multe de zis dar cam atat :D. Timpul ma preseaza. 



 

4 comentarii:

  1. Si eu am invatat sa ma iubesc:x
    Bine spus ca nu exista persoane frumoase sau urate dar la partea cu rau si bun nu e tocmai ce gandesc eu:-?

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte adevarat totul.
    ai invatat multe si o sa mai inveti.
    :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte frumos ce ai scris:) Cu totii invatam sa ne descoperim singuri zi de zi

      Ștergere
  3. Daca noi nu ne acceptam asa cum suntem, cum vor putea s-o faca cei din jur?:) Foarte frumoasa postarea!

    Dee.

    RăspundețiȘtergere