marți, 21 februarie 2012

Tu...

 Tu, te crezi prea bun? Ai impresia ca o sa stau tot timpul dupa tine si o sa te astept la infinit? Nu, o sa ma plictisesc odata de tine, sau poate nu... dar fii sigur ca de uitat sigur o sa te uit. Ce crezi, ca daca vorbesti atat de mult despre cuceririle tale si despre fetele care te plac o sa ma faci geloasa mereu? Sunt acum putin, iar apoi imi trece, dar peste ceva timp nu o sa mai imi pese deloc. Stiu eu asta, ca nimic nu dureaza la infinit. O sa te uit si in inima mea o sa fie altcineva, asa ca nu mai avea impresia ca o sa te iubesc si o sa te astept mereu. Nu te mai crede atat de bun, pentru ca nu esti.

 O sa suferi. Poate nu azi, nu maine, dar la un moment dat o sa suferi si tu. O sa te faca cineva sa suferi, asa cum m-ai facut si tu pe mine. Ochii o sa ti se deschida larg atunci, si ai sa vezi ca nu totul era cum credeai. Ai sa vezi cat ai pierdut. Cat de mult te-as fi putut iubi. Crezi ca o sa mai gasesti ca mine, da... poate o sa mai gasesti una fraiera ca mine, poate chiar mai fraiera. Una mai frumoasa, mai desteapta, nu sunt unica, dar ai sa iti dai seama ca ai pierdut fericire. Poate o fericire care nu ar fi durat mult, dar ce conteaza, ti-ar fi umplut golurile vietii de acum. Stiu ca o sa ti le umple cineva pana la urma, dar acum ramai asa... cu gandurile tale ca esti cel mai bun si cu fericirea ta. Fericire care o ai datorita inimilor care suspina dupa tine.
 Lasa, ca nu o sa mai vars eu multe lacrimi pentru tine. Si la un moment dat din viata mea, o sa-mi aduc aminte de tine, razand, si o sa zic :"Ce-i cu ala? M-am gandit vreodata la el?" Dar sper sa nu-mi aduc aminte de tine...

asta e o postare asa, ca sa imi vars putin nervii.

4 comentarii:

  1. Vei uita tu si de asta si vei incepe o noua viata! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am incercat sa uit si inca incerc asta...
    Sper ca tu sa reusesti.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sper sa uit desi nu cred ca se va intampla in viitorul apropiat :).

    RăspundețiȘtergere
  4. E teribil de greu sa uiti persoana iubita .Dar nu trebuie sa o uiti trebuie sa ramana in trecut ca o lectie invatata. Si daca e sa curga lacrimi ,sa nu mai curga ale tale,sa curga ale lui.Pentru ca ii va parea rau o data si-o data .

    RăspundețiȘtergere