sâmbătă, 11 februarie 2012

Picture me


Tocmai am vazut un documentar, de o ora si un pic, despre viata modelelor. Modelul Sara Ziff impreuna cu iubitul ei au inceput sa filmeze zilele din viata modelului. Prezentarile de moda la care aceasta participa, a luat interviuri colegelor ei, fotografilor ... aceasta spunand ca nu e deloc usor sa faci fata acestei lumi in care majoritatea fetelor ar vrea sa fie, o lume unde se castiga foarte bine doar pentru o zi in care ai, sa zicem 3-4 prezentari.

 Trebuie sa faci foarte multe compromisuri daca vrei sa ajungi departe. Sa renunti la scoala, sa te indepartezi de casa ta, de familie, de prietenii tai, sa renunti la odihna pentru ca acele fete dormeau cam 5-6 ore pe noapte. Trebuie sa fii puternica fizic si psihic pentru ca sunt multi barbati nesimtiti cu care acestea lucreaza si care le cer sa intretina relatii sexuale. Nu multe model vorbesc despre acest lucru dar una chiar spusese ca a intretinut o data relatii sexuale cu un fotograf si apoi s-a simtit foarte rau si s-a intrebat de ce a facut asta .

 Ceea ce mi-a aratat documentarul este ca nu e totul roz. E frumos pentru ca ai multiii bani, calatoresti in multe tari, imbraci tot timpul haine scumpe care poate sa coste cat salariul pe o luna sau doua al unui muncitor din Romania, esti tot timpul aranjata de make-up artisti si hair stylisti talentati. Dar totusi, ai fi de acord sa accepti toate aceste lucruri dar sa renunti la viata ta de dinainte?
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu