luni, 6 februarie 2012

Oameni nebuni ?


Mi-am adus aminte de o poveste care mi-a zis-o proful meu de civica de anul trecut. El mai avand cateva meserii, a cunoscut o fata cam de vreo 15 ani care avea un frate mai mic, de vreo 10 ani. Tatal lor era mort iar mama lor se recasatorise cu un alt barbat. Mama lor lucra prin Italia si nu prea statea pe acasa. Pe cand fata avea vreo 12 ani a fost abuzata sexual prima oara de barbatul cu care mama sa se recasatorise. Dupa, fiind obligata a mai intretinut relatii sexuale cu acest barbat, era batuta si ea si fratele ei. O ameninta ca daca spune cuiva nu o sa fie prea bine. Fata nu putea sa iese pe afara, daca termina orele la 2 si ajungea cu 10 minute mai tarziu ca deobicei era batuta. De frica nu spunea nimic. Dar un prieten de al ei de la bloc aflase, iar acesta i-a spus profului meu de civica de pe atunci pentru ca era un prof foarte de treaba si stia ca are o meserie pe la politie ( nu stiu exact).

 Proful meu a facut anchete, a vorbit cu fata si pana la urma a gasit dovezi. Pe atunci cand el ne povestea, prin aprilie, cazul aproape se incheiase si barbatul trebuia sa fie arestat. Mama copiilor a venit din Italia in tara si nu parea prea interesata de soarta lor asa ca cei doi au fost dati spre adoptie si atunci se cautau niste oameni responsabili ca sa ii infieze, ca avea profu niste cunostinte.

 Cred ca pana la urma s-a terminat cu bine, nu ne-a mai zis proful nimic. Dar eu nu pot sa inteleg oamenii astia. Tu, barbat de 40 de ani sa faci asemenea lucru unei fete de 15. Pai vrei fete tinere? Du-te ba pe centura ca pe alea nici nu trebuie sa le mai obligi ! Si macar au peste 18 ani. Si mi s-a parut si mai urat ca mama lor nu s-a aratat interesata. Pai femeie pentru ce ai crescut copii daca nici macar nu te intereseaza de ei si i-ai mai si lasat acasa cu un nenorocit ?!

 Din pacate sunt foarte multe fete in situatia asta si eu cred ca nu ar trebui sa taca oricat de rau ar fi amenintate ! Si sunt si multe femei batute chiar de sotii lor si pe alea nu le inteleg, de ce mai stau cu ei? Sa bage divort si sa fuga.

 Oamenii care fac de astea sunt sanatosi la cap, oare ? eu cred ca totusi au ceva.

5 comentarii:

  1. draguta postarea, ai ceva pe blogul meu:o3

    RăspundețiȘtergere
  2. piesadepuzzle@yahoo.com este id-ul meu de messenger, poate vrei sa vorbim>:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumos ? Mie una nu mi se pare frumos .:|
    Cum sa fi asa om fara inima :((...mie mi se rupe inima numai cand citesc ,ai mare dreptate de acei oameni ;cum sa nu-ti pese de copii tai ? :(
    Nu inteleg ..

    RăspundețiȘtergere