vineri, 17 februarie 2012

A dog's story

 Vi s-a intamplat sa plangeti la un film incontinuu? NU?! Atunci nu ati vazut filmul Hachiko. Are o poveste simpla si banala la prima vedere, dar acest film este emotionant si iti transmite multe sentimente de tristete. Eu am plans in hohote mai mult de jumatate din timpul filmului, mai ceva ca la The notebook. Nu credeam ca aceasta poveste atat de simpla cu un om care gaseste un catel in gara iar acesta isi asteapta stapanul in fiecare zi sa vina de la serviciu ma va impresiona atat de mult. Dupa cativa ani barbatul moare dar cainele nu renunta si il asteapta in acelasi loc timp de 10 ani. La sfarsit, spune ca este inspirat dintr-o intamplare reala petrecuta in Japonia. M-a facut sa realizez ca vorba aceea care spune "Cainele este cel mai bun prieten al omului" e adevarata. Atata timp cat te comporti frumos cu un caine, il iubesti si il ingrijesti, el iti va oferi iubire si loialitate.

 Un film care il recomand tuturor. Nici cea mai puternica persoana nu va ramane indiferenta si cred ca va varsa macar o lacrima. Eu la The Notebook (alt film bun) am plans foarte tare si nu credeam ca voi mai plange in asa hal la alt film, dar uite ca am plans mai tare. 

 Va recomand din toata inima sa vedeti acest film.
si un link unde il puteti viziona http://www.seriale.filmesubtitrate.info/2010/03/hachiko-dog-story-film-online-subtitrat.html
 
 

5 comentarii:

  1. Am auzit de el .. o sa-l vizionez si eu:d. ;x

    RăspundețiȘtergere
  2. Pare genial!:) Am mai vazut un film de genul. "Cu Grivei la tribunal" parca era:-?. In fine, nu e chiar asa, dar sfarsitul m-a marcat profund.

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  3. Din cate filme am vazut,asta e cel mai lacrimogen :)).Si acum daca ma uit la trailer ma apuca plansul...
    Oricum,e superb filmul!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am auzit de multe ori de acest film...o dată chiar am şi vrut sa-l văd,dar am lăsato pe altă dată.
    Nu sunt o mare fană a dramelor,dar cine ştie...

    RăspundețiȘtergere