luni, 13 februarie 2012

Diferite persoane ..

Eu sunt una dintre fetele care imi place sa ma aranjez cat de cat. Ma dau cu fond de ten, cu rimel, cu un pic de gloss sau ruj uneori, imi aranjez parul, adica nu exagerez dar ma preocupa aspectul meu si imi place sa fiu aranjata, desi uneori nu folosesc niciun pic de machiaj. Si sunt unii "inteligenti" care imi spun ca sunt fitoasa din cauza asta si le trateaza altfel pe celelalte fete imature, care abia au auzit de pieptan si sampon. Am niste colegi foarte incuiati..bine unii dintre ei si considera fetele care se aranjeaza sunt fitoase pitipoance etc. Hmmm... eu nu sunt de aceeasi parere. Adica daca te aranjezi si nu iti acoperi fata cu tona de machiaje mi se pare in regula. Asa si daca te dai cu ruj roz, gata esti pitipoanca. Nu cred ca o pitipoanca se recunoaste doar dupa machiajul de pe fata.
Sunt multi care gandesc asa. Si am observat ca acele fete care nu se aranjeaza si nu le pasa de aspectul lor se inteleg mai bine cu baietii. Bine acum poate gresesc. Si nu vorbesc de fetele care nu se machiaza ci de acelea care le e lene(sau nu vor) si sa dea cu pieptanul prin parul lor sau care  refuza sa foloseasca creme pentru ca au cosuri sau alte probleme ale tenului. Nu am nimic cu fetele care nu se machiaza. poate le place indeajuns de mult cum arata sau nu isi permit sa isi cumpere produse, nu stiu ...exista diferite motive, dar pe acelea care spun despre fetele care se aranjeaza si se machiaza cuvinte urate nu pot sa le inteleg si mi se par baietoaice. Si nici baietii care au ceva cu fetele care se aranjeaza. Adica nu ar trebui sa le placa ? ca o fata arata mai bine. Stau 6 ore pe zi cu prea multi tampiti, ca altfel nu ii pot numi.

 

9 comentarii:

  1. O Doamne, ce idioti ai in clasa! Cum ai zis tu, fetele care nu se prea ocupa de aspectul lor se inteleg mai bine cu baietii(probabil), dar totusi, cand vine vorba de o iubita la cine crezi ca se uita prima data?:) E normal sa te aranjezi si sa-ti pese de fizicul tau! Face parte din feminitatea noastra:>

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cine stie daca aia o sa aiba vreodata iubite :)). adica la cat de prosti sunt, nu stiu cine s-ar uita la ei. Cred ca una la fel de proasta.

      Ștergere
  2. Oricum nu vei intalni vreo fata plina de machiaj pe fata si sa nu fie fitoasa ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Esti liber sa fi cum vrei, cum iti place. La urma urmei conteaza ce esti...nu ce vad altii!

    RăspundețiȘtergere
  4. E bine si sa ne aranjam chiar daca eu votez pentru frumusetea naturala mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place ca si tu ti la fel de mult ca mine la aranjarea sinelui .
    Eu nu folosesc nimic ,poate decat balsam de buze ;nu ca nu-mi permit ..ba chiar am dar nu-mi dau pentru ca stiu ca strica tenul daca acoperi cu fondul de ten si in mare parte eu nu am cosuri sau alte imperfectiuni ale fetei :-??.
    Eu nu zic unei fete ca e pitipoanca daca e data cu ruj roz ..:|.Pe bune ,pitipoanca e sa ai fite+imbracaminte ciudata+buze imense dar nu cele naturale cele marite !

    Si,Sorana :">,daca nu te superi ;Imi poti da id-ul tau :X?
    Intr-un comenatriu la mine si nu-l public >:D<
    Multumesc:*!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sigur, am sa iti las comentariu! numai sa nu il aprobi :)) :*:*

      Ștergere
  6. Lol, eu ma machiez every single day cand ies din casa. Asa m-am obisnuit si nu mai imi place altfel. Parerea mea e ca pitipoance sunt cele care se machiaza fara bun gust (sprancene tatuate, facute prea evident cu creionul, buze roz strident, blush roz strident, bronzer aplicat prea puternic sau inegal, etc).
    Ce am mereu pe fata in fiecare zi cand ies: creion de sprancene, rimel, eyeliner, fond de ten si pudra, iar dacă am timp şi putin blush, fard de pleoape si ruj.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate! eu nu ies din casa fara rimel si fond de ten. desi vara renunt la fond de ten.

      Ștergere