vineri, 10 februarie 2012

Ce vreau eu ?

 Mi s-a pus aceeasi intrebare de diferite persoane. "Ce vrei tu sa devii?" M-au intrebat profesorii si ceea ce m-a facut curioasa e ca de ce m-au intrebat doar pe mine si nu si pe ceilalti colegi. M-au intrebat membrii din familie si am avut si o discutie cu colegii care mi-au pus aceeasi intrebare. Uneori, mi-o pun si eu . Ce vreau eu cu adevarat sa fac ? Ce vreau de la viata asta? 

 As avea mai multe dorinte dar am realizat ca nu sunt destul de ambitioasa sa le indeplinesc pe cele mai mari. Cred ca as putea sa ma ambitionez dar sunt printre acele persoane care asculta gandurile "de la diavol", sa le zic asa .

 Stiu ca mai e mult timp pana o sa am o meserie dar cred ca toate aceste lucruri se gandesc din timp. Si cum viata mea abia acum incepe cu adevarat ar trebuie sa ma gandesc. Sunt o persoana care se gandeste la viitor, la ce o sa fac maine, peste 2 zile ... ma gandesc la consecintele faptelor mele. ce fapte vor avea consecinte bune si care nu, cele care nu ar trebui sa le fac.
 O sa ma gandesc putin mai mult la ce vreau cu adevarat si la ceea ce ma face fericita. Si cred ca ar cam trebui sa las calculatorul si sa ma apuc mai serios de invatat! Asta imi zice mama mereu si are dreptate ...
 

3 comentarii:

  1. e bine sa te gandesti, sa ai macar o idee despre ce vrei sa faci dar planurile ti se pot schimba in timp...

    RăspundețiȘtergere
  2. asa sunt si eu si de ceva timp m-am hotarat sa dau la medicina, nu pentru ca toti dau la medicina, ci pentru ca este una din cele mai frumoase facultati:x

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca inima ta iti poate spune ce doresti cu adevarat.Si daca vrei ceva doar crezand cu adevarat acel lucru se poate implini.

    RăspundețiȘtergere