sâmbătă, 18 februarie 2012

Calatorie in timp

 Uneori, imi doresc sa calatoresc in timp, sa schimb ceva si sa fie totul mai bine, sa nu fac aceleasi greseli si sa ii opresc pe altii sa o faca. Am vazut doua filme cu tema calatorie in timp. "The time traveler's wife" si "The time machine". Au povesti diferite, dar eu fiind o mare fana a filmelor SF, mi-au placut.
 In primul, este vorba despre un barbat care calatorea in timp fara ca el sa opreasca asta. Cel mai mult m-a amuzat ca de fiecare data cand calatorea era dezbracat :)). Acesta s-a indragostit de o fata de cand aceasta era mica, si apoi s-au casatorit, ea acceptand ideea ca sotul ei va pleca deseori, fara sa stie unde va merge si in cat timp se va intoarce.
 In celalalt film, este vorba despre un om de stiinta care construieste o masina a timpului pentru a impiedica moarte iubitei sale. Incercand de mai multe ori, nu reuseste. Iubita lui moare de fiecare data cand el se intoarce in timp. Nu poate sa schimbe trecutul, dar se duce, pana la urma, in viitor dintr-o greseala sau ceva de genu'. Eu as vrea sa am o masinuta de aia ca sa calatoresc cand am eu chef, dar sa pot schimba ce vreau. Nu as vrea sa calatoresc atunci cand nu vreau, si sa mai fiu si dezbracata si nici sa calatoresc degeaba, fara sa pot schimba trecutul.
 Stiu ca atunci cand faci o greseala ar trebui sa inveti si sa nu o mai faci a doua oara, dar totusi, daca e o greseala majora pe care vrei sa o schimbi. Bineinteles ca nu se poate calatori in timp (sau poate calatorim si uitam dupa:)) ) dar eu raman cu a mea dorinta nevinovata, care o am atunci cand gresesc sau atunci cand ma gandesc la greselile pe care le-am facut.
 

5 comentarii:

  1. ce frumos ar fi sa existe o masina pentru calatorit in timp 8-> :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Mmm...chiar dacă ar exista o maşină a timpului,şi chiar dacă ai putea schimba anumite lucruri din trecut,cine ştie cum asta va schimba viitorul.Eu una sunt de părere că totul se întâmplă cu un motiv.

    Cât despre blog-ul meu,postări noi,nu ştiu ce să zic...cât de curând.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am organizat un concurs de desen pe blog.Aştept să vă înscrieţi.Mai multe detalii: http://3exit.blogspot.com/2012/02/concurs-de-desen.html
    Uite şi noua postare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu as calatori in timp, as strica farmecul vietii

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumos articolul:).
    P.S: si eu imi doresc o masinuta minune cu care sa calatoresc in timp:D.

    RăspundețiȘtergere