luni, 18 martie 2013

:(

 Ma simt singura... am nevoie de iubire. Vreau din tot sufletelul meu pe cineva care sa ma iubeasca si sa-mi demonstreze asta, nu doar sa-mi spuna. Sa simt bratele lui cum imi inconjoara trupul meu slab, respiratia sa pe gatul meu lung, buzele lui moi ce mi le saruta pe ale mele, sa simt ca ma iubeste.
 In acest moment, ma agat de orice gest de iubire pe care mi-l ofera cineva, indiferent ca vine de la prietene. Dar aceste gesturi sunt prea mici pentru a umple goliciunea imensa din sufletul meu. Am nevoie de un EL iubitor pentru a o umple, macar pe jumatate. Pe toata o poate umple doar o singura persoana, acum. Stiu ca sunt inca mica pentru a simti asta, dar sufletul meu nu stie ce varsta am. 
 Mereu imi ascund tristetea prin glume si zambete. Nimeni nu si-ar da seama ce simt eu cu adevarat. Doar aici, pe blog, imi pot dezvalui adevaratele mele sentimente. Am prietene cu care as putea vorbi dar pur si simplu nu pot. Am incredere in ele dar...e ceva in interiorul meu, ceva ce ma opreste sa le spun ce simt.

13 comentarii:

  1. Sa stii ca faci bine ca scrii aici.
    Nu plange pentru faptul ca ai sufletul gol. "Orice pahar din lume se va vede plin"

    RăspundețiȘtergere
  2. Urasc cand o persoana se simte asa, mai ales cand stiu ca nu pot face nimic sa ajut. De ce urasc? Pentru ca cunosc aceste sentimente mai mult decat se poate... Sa stii ca blogul te mai ajuta sa te descarci, cred ca este o decizie buna sa iti asterni aici gandurile.

    O sa mai revin pe aici, bafta si multe imbratisari ! Sper sa iti revii si sa gasesti ceea ce cauti. Nu stiu cati ani ai dar FII SIGURA ca o sa iti revii !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa cum ti-am mai spus .. rabdare .
    E bine ca tanjesti dupa iubire si e bine ca ai prietene. Eu nu am prietene cu care sa vorbesc , mai corect ar fii ca nu mai am. Insa am un prieten , adica Pafi , si el ma ajuta sa ma simt in regula chiar si singura. Nu cred ca vei reusii sa treci peste toate acestea daca nu ai de gand sa iti umplii timpul cu ceva astfel incat sa-ti dai seama ca singuratatea are si ea parti bune , crede-ma , sunt singura din iunie si inca n-am murit . Hm..nu spun ca suntem la fel , tu poate nu suporti singuratatea , in plus , n-am fost complet singura pentru ca eram indragostita , dar vreau sa spun ca nu totul se rezuma la imbratisari calde.
    Ai grija de tine ! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Cel ce are rabdare si asteapta are parte de cel mai bun!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Persoana potrivita apare cand te astepti mai putin
    ^_^

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca iti doresti cu adevarat, vei avea pe cineva. Dar probabil mult prea tarziu... asa ca, bucura-te de viata, cu sau fara acel ''cineva''

    RăspundețiȘtergere
  7. Mai bine mai tarziu decat prea devreme.

    RăspundețiȘtergere
  8. Știi , era o vorbă : ” trebuie să săruți multe broaște pân' la prinț ” . O să vină , vei vedea ! Că scrii aici pe blog, dragă S. , cred că te ajută , mai ales emoțional , probabil aici poți să te descarci fără resentimente . Doar ai încredere în forțele tale și vei vedea , vei străluci și tu , Dumnezeu a pus de o parte tot ce-i al tău ! :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Aș vrea să îți dau un mic sfat. Din ceea ce am înțeles, tu vrei pe cineva căruia să îi pese. Doar că asta e cam greu, băieții caută relații, nu povești de iubire. Așa că trebuie fie să accepți să te implici într-o relație fără prea multe sentimente, fie aștepți o persoană care chiar să merite. Însă, oricum ar fi, te rog să ai grijă. Băieții simt slăbiciunea și s-ar putea să profite de chestia asta și să te amăgească. Sfatul meu este să fii liniștită și să nu uiți că mai devreme sau mai târziu o să ai parte de iubire. Crede-mă, ești o fată foarte inteligentă, sensibilă, sunt convins că și drăguță. O să apară și acel cineva care va ști să te aprecieze, o să vezi. Din nou un BIG HUG de la mine, ca să vezi că și aici, în online, există oameni care te apreciază! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  10. Ai venoie de liniste, sa-ti pui ordine in ganduri. Cu mintea si sufletul linistit , vei avea puterea cauti si iubirea..

    RăspundețiȘtergere