sâmbătă, 9 martie 2013

Am un gust amar...

 M-am cam saturat de lumea asta. Mereu aud lucruri rele, urate. Sunt prea multe de astea si prea putine bune. As vrea sa aud mult mai des cuvinte frumoase sa vad oameni mai buni, mai fericiti. Prea multa tristete si rautate...

8 comentarii:

  1. Uhm ,pai..Si eu sunt satula pana peste cap.Am momente cand cred ca de fapt socetatea si cei din jurul nostru ,ne distrug mai tare decat ne distrugem noi cu propriile maini..

    RăspundețiȘtergere
  2. vad ca nu sunt singura care s-a saturat... parca oamenii nu se mai opresc din a imprastia atata rautate. :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Îmi pare rău că a trebuit să observi toate aceste lucruri de la anii aceștia. Ești încă micuță, e păcat că ți-ai dat seama deja cum e cu lumea. E bine într-un fel pentru că o să fii mai protejată așa, dar îmi pare rău că ai pierdut acea magie a naivității destul de devreme. Folosește acest lucru în avantajul tău și încearcă să te aperi cât mai bine de răutățile care vin spre tine. Spatele drept, fruntea înainte și nu ceda. Urmează-ți visele și încearcă să fii mai bună decât e societatea actuală. Cam astea sunt ingredientele fericirii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mda , asa este , dar nu poti schimba lumea .. sa speram doar la momentul in care vor fii mai multi oameni buni decat rai.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai dreptate.. si eu ma gandesc la asta cateodata. Da nu stiu.. am ajuns sa inteleg, cred, ca oameni nu sunt ideali, nu sunt perfecti, sunt de toate felurile.

    RăspundețiȘtergere
  6. Unii oameni emana rautate o data cu energia lor. Este mai usor sa vorbim despre defectele unei persoane decat sa-i cautam calitatile, asa si cu restul.
    Pacat...

    RăspundețiȘtergere