miercuri, 6 martie 2013

Am revenit !

 In primul rand, as vrea sa urez tuturor fetelor un sincer La multi ani! si sa imi cer scuze pentru ca nu am mai intrat pe blog, nu v-am mai citit postarile si nici nu am mai scris una. Sunt atat de curioasa ce mai faceti, ce sentimente, ganduri mai aveti si o sa trec pe la fiecare in parte. Scoala imi ocupa tot timpul. Nu invat non-stop sau ceva de genul, sincer nu ma prea omor cu asta dar sunt obosita. Foarte obosita cand ajung acasa. In ultima vreme nu prea am avut chef de multe lucruri. Am mai iesit prin oras, pe la petreceri dar asta nu pentru ca aveam neaparat chef de distractii...
 Tot ce vreau acum e o iubire sincera. Vreau pe cineva care sa ma iubeasca, sa tina cu adevarat la mine, sa nu ma minta si sa nu ma insele. Sa ma faca sa simt iubirea lui, nu doar sa-mi spuna. Vreau o iubire pe care sa nu o uit si chiar de se va termina sa imi amintesc cu drag de ea. Sa ne iubim si sa fim fericiti. Cer prea mult ? Poate o sa se intample asta pana la urma dar eu simt nevoia de afectiune acum. Ce sa fac ? am unele momente cand ma simt asa de naspa si starea mea naspa ar putea trece doar cu o singura imbratisare care sa vina din suflet.

9 comentarii:

  1. Offf Sorana... Toate ne dorim asta, dar se pare ca e din ce in ce mai greu sa il gasim pe acest EL special... Poate ca Dumnezeu ne da momente mai putin frumoase, tristete si amagiri pentru a fii suficient de 'coapte' sufleteste si pentru a ne bucura cu adevarat de EL cand il vom intalni...
    Pup:* O zi frumoasa iti doresc!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu " poate o sa se intample asta" , sigur o sa se intample asta pentru ca esti o fata deosebita cu un suflet sensibil . Nu stiu ce sa spun , toate la timpul lor , poate ca tu iti doresti asta acum dar poate nu asta e ceea ce iti lipseste . Incearca sa iti gasesti alte ocupatii astfel incat sa nu te poti gandii la ceea ce-ti lipseste , citeste , scrie sau alte chestiute .. Incearca si-o sa vezi.
    Ai grija de tine si asteapta-l pe el ! >;d<

    RăspundețiȘtergere
  3. La mulți ani!
    Încearcă să te ții cât mai mult ocupată. Nevoia de afecțiune se poate acutiza datorită asteniei de primăvară. Încearcă să te obișnuiești cu ideea că lucrurile frumoase vin greu. Sentimente de singurătate am și eu. Dar are legătură cu iubirea, nici pe parcursul relației nu scăpasem de el în multe momente. E ceva, un gol pe care nici familia, nici prietenii, nici cărțile, nici firmele și nici măcar o iubită nu l-ar putea umple. Încearcă să înveți să îți oferi tu fericire, pentru că de la alții va veni greu. Fă doar ceea ce îți place, nu ține cont de nimic. Și nu mai aștepta să vezi că ești importantă pentru cineva. Trebuie înainte de orice să fii importantă pentru tine. Imaginează-ți că ai rămas singurul om de pe planetă și că trebuie să supraviețuiești. Nu mai aștepta nimic de la alții, pentru că nimic nu vine atunci când te aștepți. Fruntea sus și un BIG HUG de la mine >:D< (o fi el virtual, dar te asigur că e sincer, de la un coleg de blogosferă care apreciază mult cum gândești).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu apreciez de fiecare data comentariile tale.
      pupici multi :*:*

      Ștergere
  4. Da baietilor nu le urezi nimic? Eu sunt un tip si dupa ce am citit ca le urezi tuturor fetelor \un sincer la multi ani/ ma simt asa, lasat pe dinafara. Neapreciat. Mie de ce nu imi urezi nimic, pentru ca nu sunt fata? Eu nu contez pentru tine? Pe mine nu ma iubesti?
    Nu e corect.

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani si tie,chiar daca e cu intarziere. :">
    Sper sincer sa iti gasesti iubire, cineva care va reusi sa iti aduca zambetul pe buze,macar pentru cateva luni, sa te inteleaga si sa te faca sa mai scapi de aceasta oboseala.
    Toate cele bune de la mine! :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere