duminică, 3 februarie 2013

Heiii !

 Imi pare rau pentru luuunga mea absenta din blogosfera. Imi pare rau ca nu am mai scris si ca nu am mai intrat sa va citesc blogurile dar... nu am avut dispozitia necesara. Poate v-ati intrebat daca am murit, daca sunt bolnava. Nu n-am murit si nici nu sunt bolnava. A murit doar o bucatica din sufletul meu, asta dupa boala. Nu a murit intregul suflet... doar o bucatica din el. Mi-a mai ramas destul, zic eu.
 In ultimele zile starea mea a fost una foarte rea. Parca nu-mi mai reveneam. Nici acum nu mi-am revenit complet dar nu mai sunt ca acum 3 zile, sa zicem. Cred ca v-ati prins ce s-a intamplat, nu? M-am despartit de persoana cu care credeam ca o sa-mi petrec o lunga perioada din viata mea. Stiu...e aiurea, o alta postare despre baieti si dragoste. Numai peste asta dati si voi, nu-i asa ?:))
 Nu am incetat din a vorbi... desi au trecut 5 zile de la despartire. Am vrut sa pun punct de tot. Sa nu mai vorbesc deloc cu el, dar n-am reusit. Poate si pentru ca a sunat-o pe prietena mea sa vada ce s-a intamplat cu mine atunci cand nu-i raspundeam la telefon. Am zis ca poate chiar il intereseaza de mine.
 Mi-am pus multe semne de intrebare. Daca tine cu adevarat la mine, daca si-a batut joc de mine etc. Eu simt ca NU. ca nu si-a batut joc de mine si sper din tot sufletul sa nu ma insel. O sa trec foarte greu peste el. O particica din mine inca mai spera la impacare dar nu-mi fac sperante, ma abtin de la asta. De ce? pentru ca de fiecare data cand imi fac sperante nu iese asa cum vreau eu si sunt dezamagita.
 Nu stiu daca am facut bine... am renuntat foarte mult la orgoliu, ce nu face omul indragostit ? :)) poate sunt o persoana slaba, o naiva, o lasa, dar... cred ca il iubesc desi a trecut destul de putin timp de cand il cunosc. Si chiar daca nu-l iubesc, tin foarte, foarte muult la el !

 
    Am luat o ca pe o joaca la inceput, poate asa si tu .. n am crezut ca voi ajunge asa cum sunt acum. Mi a placut ideea de a vorbi cu tine, desi recunosc .. de multe ori mi a fost teama ca va urma ceva rau . Am avut o oare si ce retinere avand in vedere diferenta de varsta si apoi ca nu de mult incheiasesi o relatie de lunga durata . Mi ai zis ca ma feresc .. am avut motivele mele, n am vrut ca apoi sa pleci si sa raman asa, aiurea . Am fost copilaroasa, poate cand nu a trebuit, n am analizat suficient anumite lucruri si am luat decizii nu tocmai bune .         


8 comentarii:

  1. Tare citatul din imagine!:x
    Frumoasa postare.

    RăspundețiȘtergere
  2. In fata iubirii, cu totii renuntam la orgoliu .

    RăspundețiȘtergere
  3. Am trecut prin asta, deja cred că știi. Din experiență îți spun, încearcă să nu îți mai pui întrebări despre ce a fost. Dacă pe durata relației ai fost fericită, e tot ceea ce contează. Ai răbdare și vei vedea că în curând o să îl poți privi ca pe un prieten. Unul la care ții mult. Dar stric prieten. Dacă îți propui asta, desigur. Și poate va apărea acea persoană lângă care să petreci mai mult timp. Trebuie doar să ai răbdare.

    RăspundețiȘtergere
  4. E frumoasa dragostea , intrebarea mea este de ce ? Din ceea ce scrii , eu cred despre tine ca esti o fata minunata , iar daca il iubeai , se putea ca el sa nu te iubeasca ? Sau .. nu stiu , da , si eu cred ca inca ii pasa de tine pentru ca altfel n-ar avea nici un motiv sa te caute nu ?
    Habar n-am ce sfaturi sa-ti dau.. sper sa fii bine si incearca sa lasi lucrurile sa curga..

    RăspundețiȘtergere
  5. IN DRAGOSTE NE TREZIM INTOTDEAUNA PREA TARZIU !

    RăspundețiȘtergere