sâmbătă, 8 decembrie 2012

Un an !

 Umilul meu blog a implinit un an, pe 6 decembrie, dar din pacate nu am avut timp sa scriu in ziua aia. Ieiiii :x un an!!! In ultimul timp nu am mai apucat sa scriu. Timpul si cheful nu m-a lasat :D. Am fost si la bucuresti (am mers cu metroul ), am vazut alta lume, pe bucuresteni. Prin mall multe pitipoance, precizez ca am vazut-o pe Oana Lis.
 Sunt fericita... astept cu nerabdare Craciunul. E asa frumos in perioada asta a anului. Multe lumini... si parca lumea e mai draguta.

 
 Sunt fericita desi stiu ca multa lume (unele colege) nu ma suporta, dar si mai multa lume ma iubeste. Ma "pupa multe in c*r" ca sa zic mai pe romaneste. Dar asta e viata, nu pot fi iubita de toata lumea.

15 comentarii:

  1. La mulți, mulți ani aici pe blog!
    Creștere frumoasă alături de cei care te iubesc și în locul celor care te invidiază! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani si la mai mult !
    Sa stii ca nu conteaza cati oameni te iubesc , conteaza sa te iubeasca cine trebuie . Esti o fata deosebita , din tot ce ai scris pe blog si eu am citit asta reiese iar persoanele care te cunosc si te iubesc sunt norocoase . Si eu abia astept sa vina craciunul..dar mai mult , abia astept sa ninga. Iarna magica ! Imbratisari >;d< !

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani! Nici eu nu am mai scris in ultima vreme, nu stiu ce se intampla.. parca trece timpul prea repede si nu apuci sa te aduni sa scrii ceva, nu?
    Ce as vrea cana aia, cu tot cu umplutura! :D Yummy!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da exact ..parca nu pot sa adun literele. Imi vine ceva in cap, incerc sa le pun intr-o postare si nu meerge ! :)) :D si uneori timpul nu ma lasa si uit ..

      Ștergere
  4. Colege te referi la cele de clasa?

    RăspundețiȘtergere
  5. Un mic offtopic:- blogul dumneavoastra a primit Premiul MWB, in cadrul Premiilor MWB-luna decembrie 2012!
    Ati primit acest premiu deoarece un autor MWB v-a recomandat datorita talentului, originalitatii, pasiunii, imaginatiei, creativitatii si valorii educationale!
    Puteti afla totul despre ce inseamna acest premiu, accesand pagina aferenta pe mostwantedblog.org!
    Felicitari si bine ati venit in MWB!

    RăspundețiȘtergere
  6. las' sa te pupe :)) ... tu traieste in continuare asa cum iti doresti :)

    RăspundețiȘtergere