vineri, 21 decembrie 2012

Oameni fara minte !

 M-am saturat de lumea asta care tot se baga in viata mea, ma critica si tot isi dau persoanele neimportante cu parerea despre ce e bine si ce e rau in comportamentul meu. De ce nu-si vad de viata lor ? pot sa ii incadrez aici si pe parinti, mai mult pe tata. De ce trebuie sa ai o gandire atat de inapoiata ? daca as putea sa-i spun tot ce cred ... dar nu, bineinteles ca nu pot, pentru ca  nu pot purta o conversatie normala cu el.
 Nu cred ca sunt singura in situatia asta... vorbesc cu un baiat, si-a dat seama de lucrul asta, si deja a facut urat, a vrut sa-mi ia telefonul, mai are putin si imi verifica si profilul de facebook, mesajele. De ce? pentru ca el crede ca daca vorbesc cu un baiat, gata ma si f*t cu el. Dar el nu stie ca eu nu gandesc asa inapoiat si ca nu fac asta.  Inca sunt mica, stiu ca nu e vremea pentru asta. Am timp. Dar ce sa stie el ...

15 comentarii:

  1. Din pacate, aceasta este mentalitatea multor parinti din ziua de astazi. Sper sa nu fie luata ca o jignire dar multi merg pe premisa: "Vorbeste cu el/ea...deci si-o trag!" (Scuze pentru cuvinte, stiu ca sunt directe dar nu aveam cum sa le inlocuiesc).
    Iti doresc sa rezolvi cat mai repede aceasta problema si tot binele din lume.
    Sarbatori fericite si pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai zis-o fr bine !
      multumesc mult, sarbatori fericite si tie :*

      Ștergere
  2. Cunosc sentimentul si stiu ca nu e placut.Din pacate nu putem face nimic sa schimbam parerea parintilor :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Esti sigura ca nu avem acelasi tata ? Doar odata am avut tupeu sa-i zic tatei ca am prieten si m-a terorizat cu asta , m-a facut sa plang si mi-a dat pace pana nu am mai iesit deloc din casa , evident ca relatia se sfarsise . E maniac rau de tot , ai zis bine ce-ai zis acolo...Stiu ca asa sunt tatii de fete dar sa fim seriosi , de ce nu pot avea putina incredere ?!?! :| Mda..ma simt ca intr-o colivie , si stai asa , taica-miu nici nu vrea sa-mi incarce tel. pentru ca eu nu am voie sa vorbesc cu nimeni.. :-j
    Sarbatori fericite ! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. AŞa sunt oamenii,draga mea.Sunt nişte monstruleţi băgăcioşi care nu îţi dau pace.Tot ce trebuie tu să faci este să-i ignori pe cei care te deranjează.

    RăspundețiȘtergere
  5. As putea spune ca ma aflu in aproximativ aceeasi situatie, nu chiar asa de rau cu parintii. Mama mea mai glumeste pe tema baietilor dar tatal meu e tot timpul serios in legatura cu asta, de aceea nu aduc niciodata baieti acasa, numai colegi de ziua mea.
    In ultima vreme a inceput sa ma enerveze toata lumea, intr-o zi imi spune mama mea ca ma lasa sa merg la un concert si urmatoarea zi spune sa stau acasa. Nehotarati mai sunt parintii acestia. o.o
    Acum toti 'prietenii' se schimba si e chiar enervant cand te gandesti cum erau inainte si cum sunt acum.
    Sarbatori fericite >:D<

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am 17 ani,am o probelma groaznica cu mama.Sunt int-o relatie de mai mult de 2 ani,practic 3,curind.O tot "rog" sa-mi permita sa merg la el,pentru a face cunotinta cu parintii lui,pina la urma,situstia recenta,sa sarbatoresc revelionul cu el.Parca exploadeaza cel mai mare vulcan,bomba atomica,nustiu cum sa o mai numesc.M-a enervat la maxim intr-o zi si i-am zis ca-i "primitiva" chiar daca are numai 36 de ani.Cica daca merg la l,ma si f*t :D Ea nu stie ca o fac de mai demult :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Well, tata e mai ca lumea, really.
    Chiar daca e cu mult mai mare ca mine.
    La mine, "mama" e problema. 8-|

    RăspundețiȘtergere
  8. Esti micuta. Mai asteapta . Si mie imi faceau ai mei asa si am avut relatii si pe ascuns. Evident ca nu au mers bine dar... ce puteam face? Asa sunt parintii de fete, mai enervanti.

    RăspundețiȘtergere
  9. Si mie mi se intimpla una ca astea.Tata nici telefonul nu mi-l incarca,mereu ma intreaba cu cine vorbesc ca nu cumva cu vre-un baiat.La mine in clasa se intilnesc toate fetele si chiar mi-i rusine cu asa ceva(( Sarbatori fericite si tie)

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu sunt băiat, am aproape 20 ani și părinții sunt un factor de stres major prin gândirea lor total diferită de a mea. Cred că dacă orice copil din lume și-ar întreba unul dintre părinți ''de ce ești așa stresant/stresantă?'' răspunsul ar fi același: ''sunt părinte, asta e datoria mea''.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mda, parintii uneori pot fi foarte aiurea, nu reusesc sa realizeze ca decat sa-si petreaca timpul pazindu-ne virginitatea mai bine si-ar petrece timpul invatandu-ne anumite lucruri, spunandu-ne sa nu ne grabim si chestii de genu'. Ideea e ca tu trebuie sa ai grija de tine si sa nu faci chestii pe care sa le regreti dupa, iar tipului explica cum sta situatia, vezi ce zice, si vorbeste si cu mama ta, poate ai noroc si ea te intelege. Pupicei!
    Craciun fericit!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  12. Stiu sentimentul ca toti sa-si bage nasul in viata ta, desi nu au nici un drept in a comenta macar comportamentul tau. Este aiurea. Dar pacat ca nu poti avea o discutie cu tatal tau pe aceasta tema:(

    RăspundețiȘtergere
  13. Se poarta asa cu voi parintii, deoarece si-au dat seama ca au adus pe lume niste handicapate... scuze, e pleonasm! Au adus pe lume fete!

    RăspundețiȘtergere