duminică, 25 noiembrie 2012

fara titlu.

 Cat de mult ti se poate schimba buna dispozitie din cauza unuia ce "arunca" cuvintele la intamplare si nu ii pasa de altii. Unul care se iubeste prea mult pe sine si e constient de lucrul asta. Vorbeste aiurea, stie ce parere proasta au majoritatea despre el si nu ii pasa. Sau cel putin asa spune el. Dar nu are cum! cred ca acela care spune ca e prea bun, gandeste altceva si e plin de complexe. La fel ca o persoana ce rade mereu, in adancul sufletului e trista.
 Prefer sa stau singura decat in prezenta unor oameni ce nu merita atentia mea absolut deloc.

10 comentarii:

  1. Sunt pur si simplu socata, dar in sensul cel mai bun. Ma regasesc cu desavasire in fiecare cuvant din postarea ta. Prefer sa rad pentru a-i face pe cei din jurul meu sa se simta bine, decat sa stau posomorata si sa plang. Prefer sa ma camuflez in loc sa-mi traiesc viata asa cum ar trebui, singura. Frumoasa postare:).

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu râd mereu. Câteodată zâmbetul meu ascunde tristeţi sfâşietoare, dar de cele mai multe ori râd din toată inima. Îmi place să cred că oamenii o să-şi aducă aminte de mine ca fiind fata care râdea mereu decât să-şi aducă aminte de mine ca fiind plângăcioasa care-i împovăra mereu cu problemele ei. Rufele se spală-n familie, nu în public, sau cel puţin aşa am fost eu învăţată. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa sunt unii: stiu doar sa deschida gura in mod nefolositor.
    Scot pe gura cuvinte negandite!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am şi eu un coleg care se potriveşte perfect descrierii de mai sus.E bine că te apreciezi pe tine însăţi şi îţi cunoşti valoarea.Nu merită să îţi strici dispoziţia pentru un om de felul acesta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Adevarat .. Pentru ce sa te chinui cu persoanele " false " , pana la urma..e dreptul nostru sa cautam persoane care sa ne inteleaga si pe care sa le intelegem..asa cum suntem noi cu adevarat !
    Ai grija de tine !

    RăspundețiȘtergere
  6. Pana la urma calitatea, nu cantitatea conteaza.

    RăspundețiȘtergere
  7. Fel si fel de oameni.Ne adaptam

    RăspundețiȘtergere
  8. eu cand spun ca, cuvintele au o mare putere... nimeni nu ma crede. ;))

    RăspundețiȘtergere