sâmbătă, 10 noiembrie 2012

Cred ca m-am indragostit

 Stiti ce e frumos? Sa te uiti la el si sa observi ca el deja se uita la tine. Ma simteam asa de bine, iar inima parca imi sarea din piept. Si ma simt si mai bine cand vad ca se comporta asa frumos cu mine, cum niciun baiat nu s-a mai comportat cu mine si cum nu se mai comporta el cu nicio fata. :D
 Credeti in faza aia cu ora fixa? Ca daca vezi ora fixa cineva te iubeste? ei, pai eu prind foarte des ore fixe fara sa vreau si nu stiu daca ma iubeste..
 

11 comentarii:

  1. Foarte frumos . Ma bucur mult pentru tine si ma bucur ca el iti poarta aceleasi sentimente . Eu una nu mai cred in faza cu ora fixa dar probabil ca cu cat iti doresti mai mult sa fie adevarat chiar asa e. Ai grija de tine !:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Știu cum e :) .
    Succes și îți dau un micuț și prețios sfat - lasă-l pe el să facă primul pas !

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu mai cred deloc în faza cu ora fixă. Adică prind destule ore fixe, dar nu cred faza cu crush-urile. mie mi se par destul de utopice așa. Adică pe mine unul nu mă mai conving chestiile astea. Însă nu asculta ce îți zice un moșuleț apatic ca mine. Bucură-te de perioada asta dacă poți. Și enjoy your crush.

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumos. Ma bucur sa aud ca te-ai indragostit. Iar in chestia cu ora fixa nu cred :)

    RăspundețiȘtergere
  5. E frumos când eşti îndrăgostit. Mai frumos e când sentimentul e reciproc. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Sper ca va urma un sir lung de postari care sa contina cuvintele "love, indragostit, sentimente" etc in titlu:). Nu prea mai cred in faza cu orele, pentru ca la si un minut cica te inseala. Asta m-a descurajat pe mine :).

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  7. Haha, nu cred in faza cu orele...
    Ce frumos e sentimentul de indragostit. Ce dureros este sa stii ca nu iti este impartasit. In ce stare high intri cand incepi sa visezi cu ochii deschisi la acea persoana. Mi se intampla si mie acum..

    RăspundețiȘtergere
  8. Hihi . Eu zic ca e frumos sa te agati de chestiile astea , gen ora fixa ^^. Sunt lucruri dragute care te fac sa te simti mai bine . Si mie imi place sa cred .
    Multa bafta >:D<

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu cred uneori in faza cu ceasul si e si mai frumos sa i-o spui celui de langa tine! <3 ma bucur pentru tine. :x

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu nu cred in faza cu ceasul sau in multe altele.Sunt doar superstitii dupa parerea mea:d
    Legat de dragoste, ei bine e frumos sa te indragostesti :d

    RăspundețiȘtergere