sâmbătă, 13 octombrie 2012

Saturday

 Aziiii e o zi in care ma relaxez complet ! Fara teme, invatat si chestii de genul, desi vremea e numai buna pentru asta... dar nu. Ca eu gasesc ceva e facut si atunci cand ploua.
 Azi m-am trezit la 14 si inca as mai fi dormit, dar totusi am deschis ochii si televizorul. Stateam asa de bine in patutul meu cald :X. M-am ridicat pe la si jumatate si m-am dus la calculator. A trecut vreo 2 ore de cand pierd vremea aiurea in fata monitorului.
 V-am spus ca e urat afara, nu ? Ploua ... si ce sa faci cand e vreme de asta ? Ai mai multe variante. Eu am ales mersul la ... mall :)). Mai incolo o sa plec.
 Azi NU! nu deschid niciun caiet si NU las nervii si chestiile urate sa-si faca aparitia.

 
 Cine s-a uitat la The vampire Diaries si Gossip Girl? eu da . Au aparut episoade noi si din cate am inteles la Gossip Girl e ultimul sezon. Era si de asteptat ca o lungesc cam mult, desi parca as prefera sa vad episoade plictisitoare decat deloc :)), sau nu ... :D
Voi ce faceti cand ploua ?

11 comentarii:

  1. Eu iubesc ploaia , cand ploua imi place pur si simplu sa o privesc , sa citesc linistita in timp ce stropii cad pe asfalt si provoaca un zgomot placut , sa dorm tot asa cu geamul deschis ca sa aud ploaia , si lucruri de genul asta . Iubesc ploaiaaa , as vrea sa ploua si la mine , trimite-mi si mie o cutiuta de ploaie ;3
    Zi buna ! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Îmi place când plouă, mai ales pentru că stau doar în casă. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Ziua de astazi mi-am petrecut-o stand in fata pc-ului si citind !

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu am vazut TVD aseara :D superb episod <3 imi era dor.Cand ploua de obicei stau pe pc(seriale/filme),citesc (asta cred ca am sa fac mai tarziu putin ;)) ) scriu pe blog sau la povesti daca am starea ...lucruri dinastea ,dar mereu cand ploua e asa mohorat de iti vine sa dormi intr-una. ;)) sau cateodata si varianta care ai ales-o tu cu mall-ul.

    RăspundețiȘtergere
  5. euuu, eu m-am uitat la gossip si la tvd :D amazing!
    la fel am facut si eu azi.. numai ca n-am iesit nicaieri, ci m-am indopat cu mancare.

    RăspundețiȘtergere
  6. mda...nu am avut si eu parte de o zi ca asta...

    RăspundețiȘtergere
  7. Hahahh.
    Cand ploua nu stiu ce fac.
    Deobicei ascult muzica multa.
    Daca nu, incerc sa-mi calmez nervii sau fac teme.

    RăspundețiȘtergere
  8. hmm:D trebuie sa vad si eu Gossip :)) :D:X

    RăspundețiȘtergere
  9. Sincer să fiu, când plouă eu ies să mă plimb! Nu mai e un secret că ador ploaia. Mi se pare cea mai bună terapie împotriva stresului!

    RăspundețiȘtergere
  10. Cand ploua si e urat afara daca nu am altceva de facut imi place sa ascult muzica :D

    RăspundețiȘtergere