sâmbătă, 20 octombrie 2012

 Cati oameni falsi si mincinosi am in jurul meu, si nu numai eu, sunt sigura ca toti avem in jurul nostru oameni de astia. Nu spun mai multe pentru ca nu mai am cuvinte sa descriu tot ce simt, Nu pot sa asez cuvintele asa cum trebuie...
 Ieri am avut o zi nasoala. Pe langa faptul ca ma simteam foarte naspa si imi era rau de dimineata, mai pe seara am si plans dintr-un motiv absolut stupid ! rautatile celor din jurul meu. Eu plang destul de rar, dar si atunci cand plang lacrimile nu sunt putine.

10 comentarii:

  1. Nu mai plange din cauza unor persoane. Fii tare! Rautate gasim la fiecare centimetru din strada si daca ar fi sa plangem pt orice rautate nu am avea nici macar 2 secunde de fericire. Eu iti doresc tot binele din lume si ai grija de tine.

    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Of..imi pare tare rau pentru tine. Stiu foarte bine prin ce treci si ma doare sa te vad si pe tine asa. Dar stii ce , oamenii rai nu merita lacrimile noastre , sa-l lasam pe Dumnezeu sa se ocupe de ei , cu ce mana dai cu aia primesti pana la urma..

    RăspundețiȘtergere
  3. >:D< oww >:D< come here >:D< nu mai pune la suflet tuuu! <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Am trecut si eu prin asa ceva ,dar mereu imi spun sa nu mai iau in seama pentru ca ei nu merita lacrimile mele!Si cred ca am reusit oarecum(desi nu in intregime,ar mai trebui sa lucrez la asta).Sper ca si tu vei trece peste! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga mea,invata sa ignori tot ce-i rau si sa asimilez doar lucrurile pozitive.
    Nu-ti fce singura rau.
    >D<

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, fievare primim comentarii rautacioase si chestii de genu, dar cu timpu inveti sa nu-i mai bagi in seama.
    Indiferenta ii doare cel mai tare, o sa vezi :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Niciodata sa nu mai faci asta. Nu le oferi placerea de a te vedea la pamant. Asa e, unii nu-s oameni, sunt jigodii, iar asta e un lucru cu care trebuie sa traiesti. Niciodata sa nu mai plangi pentru asta, pentru ca toti arunca vorbe si mint, si ranesc... lasa-i. Pe toti. Tu ai drumul tau. Ai grija de tine! :)

    RăspundețiȘtergere