luni, 15 octombrie 2012

Barbatul perfect/ Femeia perfecta

 As vrea sa imi spuneti, cum considerati voi partenerul de viata perfect, cel pe care vi-l doriti sau poate cel pe care il aveti. Puteti face si o postare, daca vreti. Chiar vreau sa aud parerile mai multor persoane, in special a baietilor dar sunt curioasa si fetele ce gusturi au.
 In viziunea mea, baiatul perfect e acela inteligent, amuzant si care ar putea sa ma accepte si sa ma suporte asa cum sunt. Dar bineinteles ca prima data la el trebuie sa-mi placa fizicul. :D eu am scris putin, nu am detaliat.

12 comentarii:

  1. Nu prea contează fizicul. Să nu fie nemernic, imatur, prefăcut. În principiu, să fie el.

    RăspundețiȘtergere
  2. Persoana potrivita este acea persoana pe care o acceptam ca ,,perfect" pentru noi. Este acea persoana care sa ne placa noua , nu lumii!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ei bine, in mod normal si eu as incepe cu fizicul insa acum chiar simt ca nu mai conteaza asta:d
    Jumatatea mea, fie ca exista, fie ca nu, as vrea sa aiba un suflet bun, un zambet frumos si sa ma ia in brate des.
    Mai multe detalii voi spune pe blogul meu pentru ca am de gand sa fac si o postare:x
    Multumesc de idee>:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. ...nu exista, nu pentru mine, si daca-l fac perfect tot va avea un defect...prefer un imperfect ca sa fie perfect asa cum este :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Trebuie să fie inteligent , copilăros - deși unii consideră chestia asta un defect - , să aibă gusturi bune - și mă refer mai ales la muzică și să aibă simțul umorului .
    And he is mine .

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu are cum sa fie perfect ,daca il iubim il iubim asa cum este ,astfel pentru noi devine perfect! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. barbatul perfect este acela care are suflet bun, are acel ceva, ma face sa ma simt iubita si imi accepta defectele, dar ma determina sa il accept si pe al asa cum este, si sa il vad perfect in ochii mei.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pentru mine tipul perfect ar fi sa fie barbat, nu baietel, fiindca vorba aia: men got class, boys got swag. And i don't want swag, bleah. Evident as vrea sa arate bine.. nu (mai) am nu stiu ce pretentii la fizic, insa as prefera sa aiba un aspect masculin, nu feminim sau homo. Mi-ar placea sa aiba ochii verzi, turcoaz sau negri :D Si sa nu aiba probleme cu acneea...
    La aspectul psihic as vrea sa fie amuzant, open-minded NEAPARAT!, sa se potriveasca cu mine si zodia mea (eu cred in zodiac in privinta asta), cu bun simt si tact. Nu am pretentii la prea mult romantism ca nici eu nu sunt cea mai mare romantica. Insa trebuie sa stie sa aiba respect pentru si intr-o relatie. El trebuie sa-mi fie si prieten si sa nu puna foarte mare pret pe corp. Adica sa nu se astepte sa fiu perfecta ca alea lucrate in photoshop sau sa am corp de bianca dragusanu. Nici eu nu-i cer sa fie Ian somerhalder sau [insert super sexy actor/singer name] :P

    RăspundețiȘtergere
  9. Fizicul ma atrage prima data.Daca nu-l plac din prima nu-l plac deloc! Dupa celelalte le vad pe parcurs..

    RăspundețiȘtergere
  10. hmm, se pare ca avem aceleasi gusturi in materie de baieti ;)) din mica ta descriere;))

    RăspundețiȘtergere
  11. Aruncă-ţi un minut privirea pe blogul meu. Sper să-ţi placă :-)

    RăspundețiȘtergere