sâmbătă, 27 octombrie 2012

Autumn and no time

 Acum e toamna cu adevarat. Pana acum a fost doar in calendar. E frig, bate vantul, frunzele au cazut si s-a intunecat mai repede decat ma asteptam eu. Toamna e un anotimp frumos, dar imi place mult mai mult vara, normal :)).
 Ce-mi plac zilele de sambata. E un relax total. Pat, calculator, pe afara putin, iar calculator si pat. Era sa uit de filme. Ziua perfecta...P.S.: Sa nu uitati ca maine ceasul se da cu o ora inapoi.
 Nu mai e cazul sa spun ca scoala imi ocupa tot timpul, nu? si ca inspiratia din creierul meu a disparut, nu ca era prea multa inainte :D...
 
I-am acceptat provocarea lui Viorel... sa-mi arat scrisul.
 
scuze de greseala aia, dar ma grabeam :D

10 comentarii:

  1. Ai un scris foarte frumos! Și da, abia acum pot spune că e toamnă cu adevărat! E o senzație foarte plăcută să te plimbi pe o vreme ca asta! Și să leneveeeeștiii 8->!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai un scris frumos.Si da, e foarte adevarat citatul si acum intr-adevar a venit toamna in sufletul meu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am si uitat ca se schimba ora.. pun pariu ca pana maine iara uit..
    Ce scris drept ai.. vreau sa zic, ca ai reusit sa nu-l duci in sus sau jos sau un cuvant mai sus si altul mai jos. E folositoare treaba asta la examene.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, la examenul de admitere la liceu chiar am scris foarte frumos si drept :)), cred ca mi-a punctat mult si la aspect ..

      Ștergere
  4. Scri foarte frumos si cuvintele sunt adevarate :x

    RăspundețiȘtergere
  5. Iiii ;x . Scris bucalat . Ce frumos ! Asa e , abia incepe sa se simta toamna , eu uitasem de ora , noroc cu tata :)) . Si da , zilele de sambata sunt preferatele mele . Succes la scoala , pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
  6. toate anotimpurile au frumusetea lor . Dar parca imi placea mai mult cand ma balaceam la mare fata de ieri cand am inghetat toata la 8 seara si imi batea ploaia in fata :( ..

    RăspundețiȘtergere